,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Mavi Marmara Gazisi Tunç: ABD’nin ve NATO’nun olduğu yerde güvenlik ve emniyet olmaz

Mavi Marmara Gazisi Tunç: ABD’nin ve NATO’nun olduğu yerde güvenlik ve emniyet olmaz
Türkiye’de bulunan üslerin kapatılması gerektiğini belirten Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, ABD ve NATO’nun olduğu yerde terör, kargaşa, faili meçhul kalan siyasi cinayetler, kardeş kavgası, katliam, savaş ve sömürünün olduğuna dikkat çekti.

 

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi, Malatya Yeni Camii meydanında “Katil ABD-NATO Türkiye’den defol!” temalı basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını okuyan Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, yaklaşan ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle 251 şehide rahmetle andıklarını, FETÖ'yü ve planlayıcısı ABD, NATO'yu şiddetle lanetlediklerini söyledi.

“FETÖ terör örgütü eliyle yapılan bu darbe hiç şüphesiz en çok aziz dinimiz İslam’a zarar vermeyi hedeflemiştir”

Tunç, “Dini bir cemaat görünümünde devletin ve milletin içine sızmış sapık FETÖ terör örgütü eliyle yapılan bu darbe hiç şüphesiz en çok aziz dinimiz İslam’a zarar vermeyi hedeflemiştir. 40 yıldan fazla bir zamandır sapkın din anlayışını ılımlı yani Amerikancı İslam anlayışı üzerine kuran bu sapkın örgüt ve onun sözde hocası bu hain darbe girişimiyle Müslümanlara ve İslam’a çok büyük zarar vermiştir. Sözde hizmet adı altında milli ve manevi değerlerimizi istismar ederek gittikleri her ülkede Büyük Şeytan ABD tarafından desteklenen FETÖ; gençlere, emperyalizme yani NATO’ya ve siyonizm’e boyun eğme fikrini aşılamıştır. Bu örgüt içerisinde bulunan gençler, kendileri gibi düşünmeyen Müslümanlara ve İslam ülkelerine düşman olarak yetiştirilmiştir. Bu proje, Siyonist-Emperyalist odakların teslimiyetçi ve rantçı ‘Amerikan İslam’ı’ projesidir. Bu anlayış, ABD ve siyonist israil ile birlikte Müslüman ülkeler ve halklar üzerinde askeri operasyonlar düzenlemeyi meşru gören sapkın bir din anlayışıdır. Bu yüzden FETÖ gibi din kisvesine bürünmüş yapıları halkımızın yakından tanıması büyük önem arz etmektedir. Kendi meşum hedeflerine ulaşmak için soru çalan, torpil yapan, başkalarının hakkını gasp eden, iftira atan, şantaj yapan bu terör yapısının mensuplarının darbeye kalkışması ve darbeye direnen masum halkın üzerine ateş açması; işte o zehirli düşüncelerinin bir tezahürüdür.” dedi.

“Milletimiz FETÖ’nün sapkın din anlayışından kaçarken yeni bir tuzağa çekilmiştir”

Mavi Marmara Gazisi Tunç: ABD’nin ve NATO’nun olduğu yerde güvenlik ve emniyet olmaz

Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç

Hain darbe girişimini fırsat bilen bazı karanlık çevrelerin yeni bir toplum mühendisliği projesini tasarladığına dikkat çeken Tunç, “Bu sinsi projeye göre; hiçbir toplumsal ve siyasal talebi olmayan, emri bil maruf nehyi ani’l münker yapmayan, bu bozuk düzenin İslam dışı uygulamalarına itiraz etmeyen yeni bir Müslüman kimliği oluşturulmak istenmiştir. Yani milletimiz FETÖ’nün sapkın din anlayışından kaçarken yeni bir tuzağa çekilmiştir. Halbuki İslam; faize, Siyonizm’e, emperyalizme, her türlü fesada, sapkınlığa, haksızlıklara fert ve toplum olarak karşı çıkılmasını istemektedir. Milletimizin önündeki en gerçekçi tek seçenek Batı sömürgeciliğine, emperyalizme, Siyonizm’e, faiz düzenine başkaldıran sahih Kur’an-ı Kerim, Ehli Beyt ve Sünneti Seniyye anlayışından beslenen Öz Muhammed’i İslam yani İnkılapçı İslam anlayışıdır.” diye kaydetti.

“Adana’daki İncirlik başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Malatya, Diyarbakır, Kayseri ve İzmir’deki NATO üsleri darbe girişimine tam destek vermiştir”

FETÖ’nün bir kukla olduğunu ve bu kanlı darbe girişimin arkasında ABD, NATO, israil yani siyonizm ve onlara uşaklık eden Suudi Arabistan ve BAE gibi ülkelerin olduğuna vurgu yapan Tunç, “Adana’daki İncirlik başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Malatya, Diyarbakır, Kayseri ve İzmir’deki NATO üsleri darbe girişimine tam destek vermiştir. TSK’ya sızmış ve ruhlarını ve bedenlerini ABD’ye satmış binlerce örgüt üyesi milletimizin üzerine ölüm yağdırmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde adı geçen isimlerin ABD tarafından himaye ediliyor oluşu ve iade edilmeyişleri de kamuoyunun malumudur. Tüm bu gerçekler 15 Temmuz kalkışmasının da tıpkı 27 Mayıs, 12 Eylül ve 28 Şubat darbeleri gibi NATO/ABD kaynaklı olduğunu göstermektedir.” dedi.

“Türkiye’nin hiç vakit kaybetmeden ABD ve NATO ile hesaplaşması, ABD ile stratejik ortaklık ve Avrupa Birliğine tam üyelik sevdasından vazgeçmesi gerekmektedir”

Tunç, şöyle devam etti:

“İşte bu yüzden Türkiye’nin hiç vakit kaybetmeden ABD ve NATO ile hesaplaşması, ABD ile stratejik ortaklık ve Avrupa Birliğine tam üyelik sevdasından vazgeçmesi gerekmektedir. Türkiye’nin, 54. Hükümetin başbakanı rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kurduğu D-8’i geliştirerek D-60’ı kurmasından başka yolu yoktur. Şimdi biz şu soruyu soruyoruz: İncirlik NATO üssünde bulunan ve Hiroşima’ya atılan atom bombalarından 4 kat daha güçlü olan 50 adet Termonükleer bombayı ABD hangi İslam ülkesine karşı kullanmak için bizim topraklarımızda tutmaktadır? Yine Çekiç Güç’ün terör örgütüne yaptığı yardımlar hafızalarımızda tazeliğini korurken Diyarbakır’da bulunan NATO hava üssündeki ABD askerleri kime hizmet etmektedir? Şunu unutmayalım: ABD’nin ve NATO’nun olduğu yerde güvenlik ve emniyet olmaz. ABD ve NATO’nun olduğu yerde terör, kargaşa, faili meçhul kalan siyasi cinayetler, kardeş kavgası, katliam, savaş ve sömürü olur. Ülkemizdeki NATO/ABD üsleri milli güvenliğimizi tehdit etmektedir. Çünkü ülkemizi açık hedef haline getirmektedir. Bundan dolayı Siyonist İsrail’e koruma sağlayan Kürecik NATO Radar Üssü ve ABD’nin bölgemizdeki operasyonlarının yönetildiği İncirlik başta olmak üzere ülkemizdeki 28 NATO üssü bir an önce kapatılmalı, NATO’dan çıkma süreci başlatılmalı ve ABD ile stratejik ortaklığa son verilmelidir. Türkiye 15 Temmuz gecesi ABD’nin ve Batı’nın ipiyle kuyuya inilemeyeceğini görmüştür.”

“NATO, Acil Müdahale Gücündeki asker sayısını 40 binden 300 bine çıkaracak. Bu gelişme, ırkçı siyonizmin ve emperyalizmin yeni kaos planının habercisidir”

Tunç, “Son NATO zirvesinde alınan kararla, büyük şeytan ABD’nin güdümündeki bu eli kanlı örgütün genişlemesinin başta Türkiye olmak üzere İslam Dünyası için çok tehlikeli bir gelişme olduğuna dikkat çeken Tunç, “Bu karar, ileride ülkemizi Rusya ile daha çok karşı karşıya getirecek sinsi bir tuzaktır. Batılı ülkelerin Türkiye’ye verdikleri sözü hiçbir zaman tutmadıkları da tarihi bir gerçektir. Ayrıca NATO, bu zirvede alınan kararlar ile yeni bir dünya savaşı çıkarma hazırlığı içerisinde olduğunu da göstermiş oldu. NATO, Acil Müdahale Gücündeki asker sayısını 40 binden 300 bine çıkaracak. Bu gelişme, ırkçı siyonizmin ve emperyalizmin yeni kaos planının habercisidir.” diye kaydetti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55