,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C

MARSU Genel Müdürü Altunkaynak: “Suya zam yapılmayacak”

MARSU Genel Müdürü Altunkaynak: “Suya zam yapılmayacak”
MARSU Genel Müdürü Abdusselam Altunkaynak, su fiyatlarına olan vatandaşın tepkilerini görmezden gelmediklerini, ancak 2021 yılı boyunca suya herhangi bir zammın yapılmayacağını kaydetti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (MARSU) Abdusselam Altunkaynak, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Mardin Life Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, İlke Haber Ajansı Mardin Temsilcisi Mehmet Salih Keskin ile TRT Haber Mardin Temsilcisi Yusuf Güneş tarafından karşılanan genel müdür Altunkaynak, kentte yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“Suyu sorun olmaktan çıkarmak için çalışıyoruz”

Uzun yıllar görev yaptığı İstanbul'dan doğduğu topraklara, memleketine hizmet etme görevinin kendisine tevdi edilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Altunkaynak, “Kadim medeniyete ev sahipliği yapan bu kadim toprakların mensupları olan hemşehrilerimize hizmet etme şansı bize verildiği için kendimizi mutlu addediyoruz. Mardin Büyükşehir il sınırları dahilinde alt yapı ve su alanındaki sorunları günlük yaşamımızdan sorun olmaktan çıkarmak için Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ın gıyasetinde arkadaşlarımızla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Günlük yaşamın en temel ihtiyaçlarının başında gelen suyu sorun olmaktan çıkarmak, sıkıntısız bir altyapıyı dizayn etmek için çalışıyoruz. Ancak açık yüreklilikle ifade etmek gerekirse yılların birikimi olan sorunlar var, bu sorunların üstesinden gelecek yeteri kadar birikime, azim ve inanca sahibiz çok şükür. MARSU olarak; altyapıyı ve suyu günlük yaşamımızdan ve şehrimizin geleceğindeki yaşamdan da sorun olmaktan çıkaracak çalışmalar ve projeler üzerinde duruyoruz. Merkez Artuklu ilçemize alternatif su kaynakları için çalışmalarımız devam ediyor. Yine Artuklu'da özellikle yaz aylarında hemşerilerimizin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen, olası sağlık sorunlarına da yol açan açıkta akan atık sulara çözüm bulma gayretlerimiz devam ediyor. Kızıltepe'nin, Nusaybin'in altyapı ve su sorunlarının çözümü için ekiplerimiz ciddi bir gayretin içerisinde çalışıyor.” dedi

“Suya zam yok”

Ömerli ve Savur ilçelerinin içme suyu sorununu büyük ölçüde çözecek projelerde sona yaklaşıldığını kaydeden Genel Müdür Altunkaynak, Ömerli'de sorunsuz bir içme suyu için projede önemli aşamların geride kaldığını, Savur ilçesinin içme suyu projesinde ise sona yaklaşıldığını kaydetti.

Su fiyatlarına olan vatandaşın tepkilerini görmezden gelmediklerini ancak su fiyatlarına yeni bir zammın yapılmadığını ve 2021 yılı boyunca da suya herhangi bir zammın yapılmayacağını kaydeden Altunkaynak, Mardin'deki su fiyatları ile çevre illerdeki su fiyatlarının aynı olduğunu söyledi.

Genel Müdür Altunkaynak’a MARSU Artuklu Şube Müdürü Halil Ceviz eşlik etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55