,
  • BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

Mardin'de cinsel sapkınlara karşı "aileyi koru" basın açıklaması düzenlendi

Mardin'de cinsel sapkınlara karşı "aileyi koru" basın açıklaması düzenlendi
Mardin'de Sivili Toplum Kuruluşları cinsel sapkınlığa karşı düzenledikleri "aileyi koru" konulu basın açıklamasında LGBT dayatmasına ve ailelerin parçalanmasına karşı olduklarını belirtti.

Mardin cuma namazı çıkışı Şakir Nuhoğlu Camii önünde yapılan "aileyi koru" basın açıklamasına Mardin Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Basın açıklamasını Mardin STK Platformu Sözcüsü Mehmet Timurağaoğlu okudu.

"LGBT dayatmasına ve ailelerimizin parçalanmasına karşıyız"

LGBT dayatmasına karşı olduklarından bahseden Timurağaoğlu, "Toplumu dört bir yandan kuşatan, bireysel hak ve özgürlük kılıfında palazlanarak insanlığa yönelen bu varoluşsal tehdidin bertaraf edilmesini istiyoruz. 'LGBT dayatmasına ve ailelerimizin parçalanmasına karşıyız.' demek için buradayız. Türkiye genelinde bizi LGBT bireylerle karşı karşıya getirip provoke etmeye çalıştılar ama insanımızın sağduyusu kara propaganda ve provokasyonlara galip geldi. Başaramadılar, başaramayacaklar. LGBT dayatmasına karşı duruyoruz. Tek bir insanın kılına zarar gelsin istemeyiz. LGBT propagandasına kapılanlar şiddetten, nefretten dem vuruyorlar. Bu propagandaya kapılanlara diyoruz ki; sizin tercihiniz yüzünden yaşam hakkı elinden alınan, hiç doğmayacak bebeklerin hayat hakkı için buradayız. Bu varoluşsal şiddete dur denmeli. Tek isteğimiz, insan neslinin varoluşunu tehdit eden bu propaganda ve dayatmaya dur denmesidir." şeklinde konuştu.

Cinsel sapkınlık dayatmasından kurtulanlar insanlara değinen Timurağaoğlu, "Diğer tarafta; cinsiyet değiştirip pişman olanlar videolar çekip insanlara seslerini duyurmaya çalışıyorlar. 'Biz yandık siz yanmayın, çocuklar yanmasın.' diye feryat ediyorlar. Kimse bu feryadı duymuyor çünkü onlar da sansürleniyorlar. Doktorlar, psikologlar tedavi uygulamamaları için dayatmaya maruz kalıyorlar. Akademik dünyadan dışlanmakla tehdit ediliyorlar. Bu dayatmaya boyun eğmeyen bilim adamları da var çok şükür onlar sayesinde pek çok gencimiz bu tehditten kurtuldu. Bilim adamlarını da bu dayatmadan kurtarmak zorundayız. Sanatçıları, sporcuları bu dayatmadan kurtarmak zorundayız. Çünkü onlar topluma örnek olacak kişiler ve bu konuda baskı altındalar." ifadelerine yer verdi.

"Sözde 'özgürlük' paravanı arkasına saklanan sansürcüler insanları kandıramayacak"

Timurağaoğlu, "LGBT Propaganda ve dayatması her yerde. Dijital platformlarda eşcinsellik propagandası yapılmayan içerik neredeyse sosyal medyada LGBT içerikleri teşvik ediliyor, bizlerin aile hassasiyeti sansürleniyor. Sanat dünyasında, spor dünyasında eşcinsellik propagandası üzerinden prim yapanlardan geçilmiyor. İçlerinde Türk bankalarının da olduğu, iş dünyasının küresel temsilcileri, LGBT politikalarını uygulamayanlara banka kredisi verilmemesini dayatmaya hazırlanıyor ve bunu ilan ediyorlar. Herkes sosyal medyanın sansürcü, dayatmacı yüzünü gördü. Bu dijital faşizme boyun eğmeyeceğiz. Sözde 'özgürlük' paravanı arkasına saklanan sansürcüler insanları kandıramayacak." dedi.

"Ailesi olmayan bir toplumun varlığını sürdürmesi söz konusu değildir"

Ailenin önemine de değinen Timurağaoğlu, Ailenin tarihi insanlık tarihidir. Ailenin varlığı da insanlığın varlığıdır. Ailesi olmayan bir toplumun varlığını sürdürmesi söz konusu değildir. Ailesi yozlaşmış, imha edilmiş bir toplum geleceğe emniyet içerinde bakamaz, yürüyemez. Aile bizim ortak paydamız TBMM'de grubu bulunan tüm partilere sesleniyoruz. Milletin iradesinin önünde hiçbir güç, hiçbir lobi tanımıyoruz. Anayasamızın 41'inci Maddesi'ni herkese hatırlatarak toplumun temeli olan aileyi dört bir yandan kuşatan LGBT dayatması tehlikesine dikkat çekiyoruz." şeklinde ifade etti.

LGBT ve diğer sapkın dayatmaların uygulamaya çalıştıkları projeleri hakkında da değinerek "Tarımda, sağlıkta, eğitimde ve daha birçok alanda binlerce işçi çalıştırmadan, birkaç cihazla daha büyük kazançlar sağlayabilecek bir süreci başlattılar. Bu yüzden dünya nüfusunu azaltmayı hedef alan bu sistem en büyük çare olarak aileyi parçalamaya ve yok etmeye çalışmaktadır. Önce ev hanımlığını ve anneliği hedef alıp kadın ile aile arasına mesafe koydular, ailenin temelini sarstılar. Kadına yükledikleri misyonla çocuk sahibi olmayı, kadının başarısı önünde bir engel olarak empoze ettiler. Şimdi ise insanlık ile kimlik arasına mesafe koyup insanları kimliksizleştirmeye ve cinsiyetsizleştirmeye çalışıyorlar. Bunun için, neslin devamına engel olacak çarpık ve sapkın ilişkileri yaygınlaştırıyorlar." ifadelerini aktardı.

Taleplerinin sıralayan Timurağaoğlu, "Talebimiz Anayasamızın gereği olarak toplumun temeli olan ailenin ve en önemlisi çocuklarımızın, LGBT Propaganda ve dayatmasından korunması için devletimizin gerekli tedbirleri almasıdır. İlgili tüm bakanlıkları, kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütlerini, medya organlarını, eğitimci ve sanatçıları bu tür sapkın yaşam tarzlarını özellikle gençlere makul bir cinsel tercih olarak dayatarak legal hale getirmeye çalışan anlayışı lanetlemeye ve engellemeye davet ediyoruz." ifadelerini kaydetti.

Etkinlik dua ile sona erdi. (İLKHA)









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55