,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C

Mardin Umut Kervanı, muhtaç ailelere gıda yardımı ulaştırdı

Mardin Umut Kervanı, muhtaç ailelere gıda yardımı ulaştırdı
Mardin Umut Kervanı, aralarında yetim ailelerin de bulunduğu yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle gıda yardımında bulundu.

Ramazan çalışmalarına devam eden Mardin Umut Kervanı, hazırladığı gıda kolilerini yetim, mağdur, muhtaç ve mültecilere ulaştırdı.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklama yapan Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akman, on bir ayın sultanı Ramazan faaliyetleri çerçevesinde Artuklu’da yüzlerce aileye gıda paketi ve onlarca aileye nakdi yardım ulaştırdıklarını belirtti.

Akman, “Sahayı iyi bilmemiz, yetim ve muhtaçları öncesinden tespit etmiş olmamız hasebiyle muhtaçlara yardım ulaştırmak için isim isteyen bazı hayırseverler ve kurumlar da oldu. Bizler de önceden tespit ettiğimiz bu ailelere hayırseverlerin gıda ve nakdi yardımlarını kendilerine teslim ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu şerefli vazifeyi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Hayırseverlere yardım çağrısında bulunan Akman, “Fitre, zekat, sadaka, gıda paketi ve bağışlarını muhtaçlara ulaştırmak üzere bizi vekil kılan iyilik hareketine katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Amellerin, iyiliklerin bire bin karşılık bulduğu bu ayda yetim ve muhtaçlara ulaşmaya, onlara umut olmaya, bir yetimin yüzünü güldürme mutluluğuna ermeye devam etmek için yetim ve muhtaçlar adına ilelebet yaptığımız yardım çağrımızı yeniliyoruz. Ta Avrupa’dan bize ulaşıp bu civardaki muhtaçlara ulaşmamız için ad soyad ve telefon verenler var. Her gün onlarca kişi bizden yardım talebinde bulunuyor. Bu dert zor da olsa bizi aşsa da biz hayırseverlerimizle yetim ve muhtacın derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz, sizi de aramızda görmekten onur duyarız. Desteklerinizle, hayır, fitre, zekât, fidye ve sadakalarınızla manevi bir şirket olan dünyada karşılığı olmayan bu manevi şirkete siz de ortak olun ki Rabbim karşılığında size cenneti Firdevsler ihsan etsin. Öyle veya böyle siz de bir yetimin, bir muhtacın, bir işsizin elinden tutun, zor günün dostluğunu, kardeşliğini ortaya koyun. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız tüm iyilikleri bire bin mesabesinde cennet diye hanenize yazsın.” diyerek sözlerini bitirdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55