,
  • BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

Mardin Umut Kervanı ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye alışveriş kartı dağıttı

Mardin Umut Kervanı ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye alışveriş kartı dağıttı
Ramazan ayında yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldüren Mardin Umut Kervanı, 52 bin TL değerindeki alışveriş kartlarını 260 aileye dağıttı.

 

Umut Kervanı Vakfı, kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ve dünyanın birçok bölgesindeki yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan ayında Mardin’de “Ramazan Umut Olsun” sloganıyla yardım çalışmalarına başlayan Umut Kervanı, dağıttığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor.

Fakir ve muhtaçların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bugüne kadar kentte birçok faaliyet yapan Mardin Umut Kervanı, Ramazan bereketini paylaşmak isteyen hayırseverlerin yardımları sayesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Ramazan ayı içerisinde gıda yardımlarının yanı sıra bağışlanan, temizlik, giyim ve ayakkabıları da ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Mardin Umut Kervanı, yeni bir çalışma başlattı.

Hayırseverlerin desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yoğun bir çaba sarf eden Umut Kervanı, Mardin merkez Artuklu ile Kızıltepe, Derik, Midyat, Mazıdağı ve Yeşilli ilçelerindeki 260 aileye 200 TL’lik alışveriş kartı dağıttı. 

Fatih Akman

Yapılan yardım hakkında açıklamalarda bulunan Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman, kendilerine destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Akman, “Mardin Umut Kervanı olarak en yoğun günlerimizi yaşıyoruz, Ramazan tüm bereketiyle devam ediyor. Hamdolsun çalışmalarımız bereketli geçiyor. Ramazan’ın başından beri gıda kolisi, yetim giydirme gibi çalışmalarımız sürüyor. Bugün de alışveriş yardım katı çalışması için hazırlığımızı tamamladık. Bu kartları hazırlarken bile sahada 4 ekibimiz gıda kolilerini dağıtıyor, yetimlere giyim yardımı ulaştırıyor. Allah’ın izniyle alışveriş kartlarını Midyat, Yeşilli, Kızıltepe, Mazıdağı, Derik ve Artuklu’da 260 aileye ulaştıracağız. 52 bin TL değerinde bir çalışma, her karta 200 TL yüklemiş. Tespit ettiğimiz ve vereceğimiz bu aileler, belirlenen markete giderek alışverişini yapabilecek. Bize katkı sunan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim kendilerinden razı olsun. Ramazan ayının sonuna kadar çalışmalarımız bu yoğunlukla devam edecek.” dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55