,
  • BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Mardin Umut Kervanı hayırseverlere Kurban bağışı çağrısında bulundu

Mardin Umut Kervanı hayırseverlere Kurban bağışı çağrısında bulundu
Mardin Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi için "kurbanınız umut olsun" sloganı adı ile hayırseverlere kurban bağışı çağrısında bulundu.

Hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri ve yetim aileler arasında bağ kuran Mardin Umut Kervanı, her sene olduğu gibi bu sene de Kurban Bayramı’nda yurt içi ve yurt dışında ailelere kurban eti dağıtacak.

Daha önceden hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanları yut içi ve yurt dışında olan binlerce aileye dağıtıldığını belirten Mardin Umut Kervanı Üyesi Mücahit Önen, "Mardin umut kervanı olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında sizin bağışladığınız kurbanlarla kurban kesimi yapacağız Allah'ın izniyle. Mardin Umut Kervanı geçen yıllarda da yine sizin katkılarınızla Türkiye içi ve yurt dışında yüzlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye, kurbanlarınızı ulaştırdı. İnşallah bu yıl da aynı hassasiyet ve aynı duygu ve imkanlarla yine kurbanlarını kesmeye gayret edeceğiz Allah'ın izniyle. Yurt dışında mekân tanımadan uzaklık tanımadan, geçen sene Afrika'da ve Asya'da birçok yerde kurbanlarımızı kestik." dedi.

Afganistan'da yaşanan depremlerin mağduriyetleri açısından o bölgede de kurbanların kesileceğine değinen Önen, "Bu yıl özellikle Afganistan’da yaşanan deprem ve oradaki büyük mağduriyetlerin sonucunda Afganistan'da kurban kesimimiz olacak. Yurt içinde de yine muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerimize yetim, ailelerimize, ekiplerimizle bayramın 3'üncü günü Kurbanlarınızı ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtacağız." şeklinde belirtti.

Önen, hayırseverlerin yapacakları bağışların çok güzel şeylere vesile olacağını şu şekilde aktardı:

[Mardin Umut Kervanı hayırseverlere Kurban bağışı çağrısında bulundu]

Mardin Umut Kervanı Üyesi Mücahit Önen

"Şu anda vakfımız Rabbime şükürler olsun yoğun bir şekilde bayramlık dağıtıyor. Sizin katkılarınız ve sizin yardımlarınızla yapılan bu çalışmaların devamı yine hayırseverlerimizin bize yapılacağı bağışlarla çok daha güzel yerlere ulaşacak diye temennilerde bulunuyoruz. Vakfımıza yapacağınız, bağışlarınızı Allah'ın izniyle sizin elinize ulaşır gibi ihtiyaç sahibi yetimlere ve birçok alanda mağdur olan kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Bu konuda desteklerinizi ve katkılarınızı bekliyoruz. Çağrımızı kurban anlamında yine yeniliyoruz. Bağışlarınızı yaparsanız Rabbimizin izniyle onları gerek Afrika'da gerek Asya'da gerek Afganistan'da gerekse yurt içinde onları ihtiyaç sahibi insanlara ulaştıracağız. Allah sizlerden razı olsun, teşekkür ediyoruz. Allaha emanet olun." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55