,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 14 °C

​Mardin Eğitim-Bir-Sen'de mevcut başkan güven tazeledi

​Mardin Eğitim-Bir-Sen'de mevcut başkan güven tazeledi
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Mardin Şubesi'nin 6. Olağan Kongresnde mevcut başkan Eyyüp Değer güven tazeledi.

​Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesinin 6. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Eyyüp Değer güven tazeledi.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Mardin Şubesi'nin 6. Olağan Kongresi yapıldı. Öğretmenevindeki konferans salonunda düzenlenen genel kurulda mevcut başkan Eyyüp Değer güven tazeledi.

Divan Başkanlığına Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, üyeliklerine ise Sağlık-Sen Mardin Şube Başkanı Selim Ünverdi, Mardin Diyanet-Sen Başkanı Abdulkadir Kurtuluş ve Büro-Memur-Sen Başkanı Ümit Unat’ın seçildiği kongre, Eğitim-Bir-Sen tanıtım filmi gösterisi ile başladı.

Genel kurulda konuşan Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesi Başkanı Eyyüp Değer, katılımcılara teşekkür ettikten sonra şunları söyledi: "Sendikamızın yarınları için çok önemli olan bu genel kurulda olmak, hem ayrıcalık hem de sorumluluktur. Eğitim-Bir-Sen ailesine mensup olmakla gurur duyuyoruz, gurur duymalıyız. Bu vesileyle bu ailenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği geçen azimli, sabırlı, vefakâr ve fedakâr dostlarımızdan Allah razı olsun. Emanete asla gölge düşürmemeye ahdetmiş bizler de taşımayı üstendiğimiz değerlerin sorumluluğunu layığıyla temsil etmek için canla başla çalışacağız. Bu, milletimize, üyelerimize ve tarihe verilmiş bir sözdür."

Konuşmanın ardından Yönetim ve Denetim Kurulları çalışma raporları okunarak ibra edildi. Ardından zorunlu organ seçimleri yapıldı. 

Tek liste ile yapılan Genel Kurulda Eyyüp Değer başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ise şöyle: Ahmet Gönenç, Abdulselam Demir, Abdulbasit Deniz, Osman Admış, Abdulselam Şahin ve Şeyhmus Demir.

Kongre, aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Genel kurula Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, MÜSİAD Başkanı Nurettin Kasap, milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri, Sağlık-Sen Mardin Şube Başkanı Selim Ünverdi, Büro-Memur-Sen Başkanı Ümit Unat, Mardin Diyanet-Sen Başkanı Abdulkadir Kurtuluş, Mardin Bem-Bir-Sen Başkanı Ahmet Tulga, Bayındır-Sen Başkanı Abdulsamet Yılmaz, Kültür Memur-Sen Başkanı Sebahattin Genç, Emekli Memur-Sen Başkanı Salih Çalhan, Genç Memur-Sen Başkanı Bilal Ocakhanoğlu, Dost-Der Başkan Yardımcısı Mücahit Önen,  kamu kurum müdürleri, STK Başkanları ve eğitim çalışanları katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55