,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 15 °C

Mardin Artuklu Üniversitesi “Genç Ofis Merkezi” hizmete açıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi “Genç Ofis Merkezi” hizmete açıldı
Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüsünde yapımı tamamlanan Genç Ofis Merkezi binası, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımı ile törenle hizmete açıldı.

Mardin Artuklu Üniversitesi ile Mardin Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında kısa süre önce imzalanan işbirliği protokolünün ardından tefrişatı tamamlanan MAÜ Genç Ofis binası, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleri ile törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Kasapoğlu, “Öncelikle üniversitemiz rektörüne teşekkür ediyoruz. Bizim felsefemiz gençler nerdeyse biz ordayız. O yüzden üniversitelerimiz, liselerimiz ve her nerede bize ihtiyaç varsa, biz orada olmaya devam edeceğiz. Her türlü imkânı gençlerimize sunmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki gençlerimiz burada hem bakanlığımızın çalışmaları ile ilgili hem kendi ihtiyaçları ile ilgili hem de bundan sonra ki süreçlerde üretecekleri projeler noktasında çalışarak bir araya gelecek, sohbet edecekler. Burası gençlerin mekânı olacak. Başta üniversitemize, değerli gençlerimize ve Mardin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yaklaşık bin kişilik hizmet alanı ile gençlere büyük bir alanın tesis edildiğini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ise geleceğin teminatı olan gençlerin çeşitli sanatsal aktiviteler, kültürel ve sosyal faaliyetler ile gönüllülük projelerinde yer alabileceklerini dile getirerek her konuda öğrencilerin gelişimini desteklediklerini ifade etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın Mardin İl Gençlik Merkezi ile sıkı bir iş birliği içerisinde çalıştığını belirten Özcoşar, üniversite bünyesinde ki akademisyenlerin, Mardin İl Gençlik Merkezi ve Mardin Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan eğitimcilerin destekleri ile öğrencilerin arta kalan zamanlarını farklı aktiviteler ile değerlendirebileceklerini ve kendilerine değer katabileceklerini aktardı.

Öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla yeni projelerin hayata geçirileceği müjdesini veren Özcoşar, Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüs alanında yapılacak 2000 kişilik kız yurdu binası yapım işinin yatırım programı kapsamına alındığını ve kampüste yapılması planlanan kapalı spor salonu içinde görüşmelerin devam ettiğini belirterek, desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerini sundu.

 ‘MAÜ Genç Ofis’ açılış törenine teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Mardin milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, MAÜ Genel Sekreteri Ömer Murat Öter ve protokol üyeleri ile gençler katıldı.

Açılış töreninin ardından hizmet binasını gezen Kasapoğlu, gençlerin sunduğu telli çalgılardan oluşan müzik dinletisine katılarak gençlere çeşitli hediyeler verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55