,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 23 °C

LÖSEV’DEN önemli bir proje daha!

LÖSEV’DEN önemli bir proje daha!
“Sende Kansere Dur De” Projesi kapsamında “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı” Paneli 27 Nisan’da, Konusunda Uzman Katılımcıların Yer Alacağı Bir Panelle Başlıyor…”

LÖSEV bundan tam 8 yıl önce başlattığı “Sen De Kansere Dur De” Projesi ile kansere karşı Türk toplumunda önemli bir farkındalık oluşturduğu çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Günümüz koşullarında her çeşit tüketim malının ithal edilmesi ve bu sebeple ülke sınırları içerisinde hem ekonomik hem de sağlık sorunlarını artışlarına dikkat çekebilmek için“Sen De Kansere Dur De” kampanyası kapsamında “Yerli Malı”kavramını bir panel ile tekrar gündeme taşıyor. Üretim ve tüketimde yerli malının tercih edilmesinin sosyolojik ve ekonomik sonuçlarını paylaşmak üzere düzenlediği panel 27 Nisan 2017 günü İstanbul’da hayata geçirilecek.

LÖSEV,“Sen de Kansere Dur De” kampanyasıyla kansere karşı farkındalık oluşturmak, kanserojenlere karşı alınacak önlemleri anlatarak toplumu harekete geçirmek, kanserin önlenebilen bir hastalık olduğunu aktarmak ve bu yolla sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmış bilinçli bireyler ve toplumu hedefledi.“Yerli Malı” Projesi kapsamında hayata geçecek paneller, bildiriler ve sosyal medyahareketleri ilede hem endüstriyel hem de kamusal önlemler alınmasını amaçlanıyor.

“Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı”Temalı Paneli yapılacak!

SEN DE KANSERE “DUR” DİYEBİLİRSİN

Bu gün ülkemizde yaşadığı yere en iyi uyum sağlamış,yerel ve doğal bitkileri tüketmek yerine milyarlarca lira karşılığı döviz ödenerek, dünyanın bir ucundan gıdalar getiriyor, her çeşit tüketim malı ithal ediliyor. LÖSEV olarak ülkemizde bulunmayan ürünler için küresel dünya kavramıkarşısında değiliz ancak pek çok değerimizi yitirdiğimiz bu günlerde, çok da anlamını vurgulayamadığımız Yerli Malı kavramının tekrar gündeme gelmesinin önemine inanıyoruz.

 

27 Nisan 2017 Perşembegünü yerli üretim ve tüketimin tüm boyutlarıyla ele alınacağı “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı” paneline gazeteci ve TV Yapımcısı Cem SEYMEN’in özgün sunumu ve yönlendiriciliğinde gerçekleşecek.Gazeteci /Ekonomist Ege CANSEN, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet REİS, Türk Yemek Uzmanı Sahrap SOYSAL, LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün EZER’in yer alacağı panele ilginin olması bekleniyor.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55