,
  • BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

Lösemi hastası öğrencilerin karne sevinci

Lösemi hastası öğrencilerin karne sevinci
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde evde eğitim gören lösemi hastası öğrencilerin karneleri Kaymakam Ahmet Odabaş ve ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Az tarafından evlerinde verildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde evde eğitim gören lösemi hastası öğrencilerin karneleri kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürü tarafından evlerinde verildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde lösemi hastalığına yakalandıkları için evde eğitim gören 4'üncü sınıf öğrencileri Muhammed Emir Arı ile Yeşim Sancar adlı öğrenciler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az tarafından evlerinde ziyaret edilerek karne ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlçede 70 bin öğrencinin karneleri, Cuma namazından önce verilmeye başlandı.

Cuma namazının ardından saat 15.00 sıralarında yakalandıkları lösemi hastalığından dolayı evde eğitim görmek zorunda kalan İpekyolu İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Muhammed Emir Arı ile İnkılap İlkokulu 4'üncü öğrencisi Yeşim Sancar, Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az tarafından evlerinde ziyaret edilerek, karne ve çeşitli hediyeler verildi.

Ziyarette öğrencilerden Yeşim Sancar, Kaymakam Odabaş'tan tek isteğinin dayalı döşeli bir odasının olması talebinde bulundu. Kaymakam Odabaş ise kendisine söz verdikten sonra odasının talebi doğrultusunda döşenmesi talimatını verdi.

Kaymakam Odabaş ile lösemi hastası öğrenciler Arı ile Sancar, İLKHA muhabirine konuştu.

Odabaş, "Bugün eğitim-öğretimin ilk yarısı tamamladık. Sabah Zergan İlkokulu ve İmam hatip ortaokullarımızda çocuklarımızın karne sevincini paylaştık. İlçemiz genelinde lösemi hastası 15 öğrencimiz evde eğitim hizmeti görüyor. Bunlardan birisi Muhammed, diğeri Yeşim'dir. İlk yarı eğitim-öğretim yılını başarı ile tamamladılar. Tedavilerini görüyorlar, tedavilerini görürken de eğitim-öğretimlerini aksatmadan haftada 10 saat öğretmenleri tarafından evlerinde kendilerine eğitim veriliyor. İnşallah yavrularımız en kısa zamanda sağlığına kavuşacaklar, arkadaşları ile birlikte eğitimlerine devam edecekler. Karneleri, takdir belgeleri ve hediyelerini vermek üzere onları ziyarete geldik. İnşallah 15 tatilinde dinlenecekler ve ikinci yarıda evinde eğitim öğretim hizmetlerini almaya devam edecekler. Hem Muhammed'i hem Yeşim'i hem de ailelerini tebrik ediyorum. Kendilerine sağlıklı ve başarılı günler diliyorum." dedi.

Karne, takdir belgesi ve çeşitli hediyeler alan Muhammed Emir Arı ile Yeşim Sancar adlı öğrenciler ise kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürünün kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55