,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 19 °C

Lokman Yalçın: Belediyeler partizanlık yeri değil halka hizmet yeridir

Lokman Yalçın: Belediyeler partizanlık yeri değil halka hizmet yeridir
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılı aşkın süredir ‘kanal boyu’nda yaptığı çalışmalarını incelediğini söyleyen HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi Lokman Yalçın, belediyelerin partizanlık yeri değil halka hizmet yeri olduğunu söyledi.

​Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ndeki yol çalışmalarına tepki gösteren HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi Lokman Yalçın, belediyelerin partizanlık yeri değil halka hizmet yeri olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılı aşkın süredir ‘kanal boyu’nda yaptığı çalışmalarını incelediğini söyleyen HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi Lokman Yalçın, "Her gün çalışmaları izliyorum; 2 gün çalışıyorlar, 20 gün ortalıkta kayboluyorlar." diyerek duruma tepki gösterdi.

Şanlıurfa’da yapılacağı yönünde söz verilen yüzlerce projeden sadece bir kaçının yapıldığını ama bunların da eksik veya hatalı yapıldığını söyleyen Yalçın, vatandaşların bunu hak etmediğini ifade etti.

"Bu nasıl bir belediyecilik anlayışıdır anlamak mümkün değil"

Vatandaşın kaldırımda yürümesinin mümkün olmadığını belirten Yalçın, "Çünkü yolda ve kaldırımın kenarında biriken yağmur suyunu tahliye edecek su kanalları yapılmamış. Yağmurlu günlerde yağmur suyu kaldırımın üzerinden taşıyor. Bu nasıl bir akıl, mantık ve belediyecilik anlayışıdır anlamak mümkün değil. Belediyeler partizanlık yeri değil halka hizmet yeridir; eziyet etme değil. Kaldırımda yürüyen vatandaşlar ve öğrenciler araçların çukurlarda biriken suya çarpmasıyla, başından aşağıya kadar çamurlu suyla yıkanıyorlar. Eğer bu işi yapamıyorsanız bırakın ve bu halka daha fazla zulmetmeyin." ifadelerini kullandı.

"Şanlıurfa’da yapılması gereken yüzlerce proje, bir türlü tamamlanmadı"

Yapımı henüz tamamlanmayan ve yarım bırakılan projeleri hatırlatan Yalçın, "Şanlıurfa'da şimdiye kadar yapmış olduğunuz tüm projeleri elinize-yüzünüze bulaştırdınız. Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak çalışması, Abide Köprülü Kavşak, Bağlarbaşı’ndan aşağıya doğru İpek Yolu’nda yol genişletme çalışmalarınız, Karaköprü 50 Metre Çevre Yolu (10 yılı aştı), Yakubiye Kentsel Dönüşüm Projesi, Trambüs Projesi gibi yüzlerce projede hem yanlışlık yapıldı hem de bir türlü tamamlanmadı. Halk bunu hak etmiyor." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55