,
  • BIST 8719.9
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 16 °C

Kuyumcu soygunu ile ilgili 8 kişi gözaltında

Kuyumcu soygunu ile ilgili 8 kişi gözaltında
Gaziantep'te iki gün önce bir kuyumcu dükkanını soymaya ve ardından yaşanan çatışma sonrası 5’i yabancı uyruklu 8 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te eşi ile birlikte av tüfeğiyle bir kuyumcuyu soymaya çalışırken çıkan çatışmada yaralanan kadın soyguncu ile olaya karışmış olabilecekleri değerlendirilen 5’i yabancı uyruklu 8 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesinde yaşanan kuyumcu soygununda yaralı olarak kaçan kadın soyguncu yakalandı. Biri hayatını kaybeden, diğeri ise yaralı olarak kaçan iki soyguncunun yabancı uyruklu karı koca oldukları ortaya çıktı. Olayla ilgili olaya karışmış olabilecekleri değerlendirilen 5’i yabancı uyruklu 8 kişi de gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesi 29 Ekim Mahallesi Maaşkuyu Caddesi üzerinde iki gün önce bir kuyumcu dükkanını soymaya çalışan yüzleri maskeli 2 soyguncuya,  silahı ile karşı koyan kuyumcu arasında çıkan silahlı çatışmada hırsızlardan biri hayatını kaybetmiş, diğer hırsız ile kuyumcunun oğlu da yaralanmıştı.

Çıkan çatışmada, hayatını kaybeden yabancı uyruklu Şerif Said Ayed El-Smadi isimli soyguncunun cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yaralı olarak kaçan ve kadın olduğu tespit edilen soyguncu Ayda Ayed El Smadi’nin de yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Yapılan çalışmalar sonucu, kadın soyguncu Ayda Ayed El Smadi’nin Şahinbey ilçesine bağlı Yeditepe Mahallesi’ndeki bir evde gizlendiği bilgisi üzerine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Kadın soyguncu ile birlikte olaya karışmış olabilecekleri değerlendirilen A.T. M.D ve M.K ile yabancı uyruklu E.A, H.A, A.A, İ.S ve A.O isimli kişiler dün gece saat 01.15 sıralarında yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalandıkları evde yapılan aramalarda 2 adet tabanca ve bir adet av tüfeği ele geçirildiği bildirildi.

Soygun sırasında vurularak hayatını kaybeden Şerif Said Ayed El Smadi’nin cenazesi otopsi işlemleri tamamlanarak Yeşilkent Mezarlığı morguna konulurken, yapılan operasyonla gözaltına alınan kadın soyguncu Ayda Ayed El Smadi ile diğer şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Olayla ilgili yasal işlemler devam ediyor. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55