,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C

Kur'an Nesli Platformu'ndan teşekkür mesajı

Kur'an Nesli Platformu'ndan teşekkür mesajı
Kur'an Nesli Platformu, Batman'da düzenlenen "Kur'an'a sahip çık" mitingi dolayısıyla "Meydanları doldurmak, küfre korku salmak güzeldir. Ancak bütün bunların ötesinde yapılması gereken en önemli şey, Kur'an'a her yönüyle sahip çıkmaktır." mesajını verdi.

Kur'an Nesli Platformu, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıyı telin etmek için Batman'da bugün yoğun katılımla düzenlenen "Kur'an'a sahip çık" mitingi dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajda, tarihin her devrinde hak batıl mücadelesi var olduğu ve kıyamete kadar da var olacağı hatırlatılarak, "Ahirzamanda, bu mücadelenin hak cephesinde yer almayı bizlere nasib eden Allah'a sonsuz hamd-u senalar olsun." denildi.

"Onbinlerce Kur'an aşığı dünyaya Kur'an'ın söndürülemez bir güneş olduğunu haykırdı"

Bugün bu mücadelenin yeni bir halkasına hep birlikte şahitlik edildiği ifade edilen açıklamada, "İsveç'te yüce kitabımıza yönelik gerçekleştirilen menfur eyleme karşı Batman'da topyekün ayaktaydık. Bugün bir kez daha gördük ki bu millet Kur'an'a âşık. Bir kez daha anladık ki söz konusu Kur'an olunca gerisi teferruattır. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle meydanda toplanan onbinlerce Kur'an aşığı sadece İsveç'e değil, tüm dünyaya Kur' an'ın sönmez ve söndürülemez bir güneş olduğunu haykırdı." ifadelerine yer verildi.
 

"Yapılması gereken en önemli şey, Kur'an'a her yönüyle sahip çıkmaktır"

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kur'an Nesli Platformu olarak; Allah'ın davasını dert edinen, böylesi bir maksat için çaba sarfeden, kutsalına hakareti kabul etmeyip meydanlara koşan aziz milletimize şükranlarımızı sunuyor, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz.

Şüphesiz Allah için bir araya gelerek meydanları doldurmak güzel, tekbir sesleriyle dosta güven, küfre korku salmak güzeldir. Ancak unutulmamalıdır ki bütün bunların ötesinde yapılması gereken en önemli şey, Kur'an'a her yönüyle sahip çıkmaktır. Bunun için Kur'an'ı okumalı, okutmalı, anlamak ve mesajını tüm dünyaya ulaştırmak için çok daha fazla gayret etmeliyiz.

Yüce Rabbimizden niyazımız odur ki; bizleri aziz İslam'ın yılmaz bekçileri kılsın ve o şerefli Kur'an'ı rehber edinerek hayatını istikamet üzere ihya eden kullarından eylesin." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55