,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C

'Kudüs Bizimdir' mitingi için Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a ücretsiz servis

'Kudüs Bizimdir' mitingi için Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a ücretsiz servis
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kudüs mitingine gitmek isteyen vatandaşlar için 5 otobüs tahsis etti. Otobüsler yarın saat 09.30'da HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı ve Eyüp Peygamber Camii önünden hareket edecek.

ABD Başkanı Trump'un Kudüs ile ilgili şer planını protesto etmek için yarın Diyarbakır İstasyon Meydanında düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine katılmak isteyen Şanlıurfalılar, mitinge ücret ödemeden götürülecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Göven, tüm Şanlıurfalıları Kudüs mitingine davet ederek, "Pazar günü Diyarbakır'da yapılacak olan 'Kudüs Bizimdir' mitingine Peygamber Sevdalısı tüm Urfalıları davet ediyoruz. Kudüs mitingine katılımı sağlayabilmek için de ücretsiz araç tahsisi yaptık. Buradan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine araç tahsisi için teşekkür ediyoruz. Yarın Saat 09.30'da HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı ve Eyüp Peygamber Camii önünden ücretsiz olarak otobüsler kalkacaktır. Gelmek isteyen kardeşlerimizin orada hazır olmalarını rica ediyoruz. Saatinde gelmeleri gerekiyor geç gelmesinler. Bütün Şanlıurfalı kardeşlerimizi ailece çocukları ile birlikte 'Kudüs Bizimdir' mitingine bekliyoruz. Hava soğuk olduğundan dolayı gelen kardeşlerimizi tedbirlerini alsınlar. Kudüs, bizim kırmızı çizgimizdir. Kudüs ile ilgili hassas olmamız lazım. Dünyaya sesimizi daha gür duyurmamız lazım. Daha gür duyurabilmemiz için de birlikte hareket etmemiz lazım. Kardeşlerimizi birlikte olmaya ve Kudüs'e sahip çıkmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kudüs konusundan çok hassas olduklarını ifade eden Göven, "İlk günden beri Kudüs'e sevdalıyız ve Kudüs konusunda hassasiyetimiz var. Kudüs bizim kırmızı çizgimiz ve vazgeçilmemizdir. Çünkü Kudüs, Hazreti Ömer ve Selahaddin-i Eyyubi'nin bize emanetidir. Bunun yanında Peygamber Efendimizin Miraç'a yükseldiği makam ve ilk kıblemizdir.  Bunun için Kudüs üzerinde hassasiyetle duruyoruz.  Kudüs, bir terör şebekesi olan israilin işgali altındadır. Trump da bu işgalcilerle birlikte hareket edip, Kudüs'ü israilin başkenti ilan etmiştir. Biz kesinlikle bunu kabul etmiyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55