,
  • BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

KPSS ön lisans oturumuna giren adaylar duygularını paylaştı

KPSS ön lisans oturumuna giren adaylar duygularını paylaştı
Batman'da KPSS ön lisans oturumuna katılan adaylar, sınavı değerlendirdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans oturumuna Batman'da binlerce aday katıldı.

Saat 10.15'te başlayan sınav için adaylar, uzun süredir hazırlandıkları ve heyecanla bekledikleri sınavda genel yetenek ve genel kültür bölümlerinden toplam 120 soruyu yanıtladılar.

Sınav sonrası İLKHA'ya değerlendirmelerde bulunan adaylar, soruların kolay olduğunu ve sınav sonuçlarından ümitli olduklarını, atama için kadro sayısının az olduğunu dile getirdiler.

"İnşallah yeterli alımlar olur da atanırım"          

KPSS ön lisans oturumuna giren adaylar duygularını paylaştı

Kerem Belim

Kerem Belim, "KPSS sınavına 5'inci girişim. Alım yetersiz olduğu için atamıyoruz. Sınav zorlu geçti ama çalıştık inşallah emeğimizin karşılığını alırız. Geçen sefer KPSS sınavından 68 puan almıştım. Bu sefer 75 puan almayı bekliyorum. İnşallah yeterli alımlar olur da atanırım."

"Bu sene atanmayı bekliyorum"

KPSS ön lisans oturumuna giren adaylar duygularını paylaştı

Cihat Barlık

Daha önce girdiği KPSS sınavından 80 puan almasına rağmen atanamadığını belirten Cihat Barlık, bu sene ise atanmayı beklediğini belirterek şunları söyledi:

"İstanbul Altınbaş Üniversitesi Ağız ve Diş sağlığı programından mezunum. Güzel bir sınavdı ve çok zorlu soruları yoktu. Geçen seneki puanım 80'di ama atanamadım. Atanmadığım için başka bölüm ve branşlara yöneldim. İnşallah bu sene atanmayı bekliyorum. Sınava giren herkese başarılar diliyorum."

"Atamalarımız iyi mezun olduğumda da iyi olmasını bekliyorum"

KPSS ön lisans oturumuna giren adaylar duygularını paylaştı

Ramazan Armut

Sınavda 70-80 puan beklediklerini ifade eden Ramazan Armut, "Tıbbi Sekreterlik öğrencisiyim. Bu benim ilk sınavımdı ve güzel geçti. 120 soru vardı ben ise 80 soru çözdüm. Sınavdan 70 ile 80 puan arasında bekliyorum. Şu an atamalarımız iyi mezun olduğumda da iyi olmasını bekliyorum." dedi.

Alime Özbek, ise şunları söyledi: "Sınav soruları çalışanlar için güzeldi. Daha üniversite okuyorum. KPSS sorularını görmek için sınava girdim. Umarım sınava giren arkadaşlar atanır." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55