,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C

"Kimini katil, kimini hain, kimini darbeci yaptı"

"Kimini katil, kimini hain, kimini darbeci yaptı"
Partisinin Adıyaman Merkez ilçe kongresinde konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD'nin PKK ve FETÖ'ye verdiği desteği eleştirdi.

Partisinin Adıyaman Merkez ilçe kongresinde konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD'nin PKK ve FETÖ'ye verdiği desteği ve Türkiye'ye yönelik tutumunu eleştirdi.

ABD'nin bir yandan IŞİD, PKK ve PYD gibi örgütler ile mücadele ettiği söylerken bir yandan da bunlar ile birlikte hareket ettiğini belirten Bozdağ, "Hem DAEŞ terör örgütüne hem de bu projelerin bir parçası olarak PKK'dan doğurtturulan YPG, PYD terör örgütlerine karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Bir terör örgütü ile mücadele ederken başka bir terör örgütü ile dayanışmayı meşru devletler yapmaz, yapamaz, bu doğru değil." dedi.

ABD'nin Türkiye'ye karşı ikiyüzlülüğünü eleştiren Bozdağ, şöyle devam etti:

"Bir yandan Sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik eden korumalara davalar açılırken, öte yandan sayın eski bakanlarımıza Cumhurbaşkanımızın ABD ziyareti öncesi tutuklama ziyareti çıkarılırken, öte yandan bazı kişiler üzerinden Türkiye'ye karşı başlatılan soruşturmalarla siyasi operasyonlar yapılmakta ve öte yandan da Türkiye'de darbe gerçekleştirmeye teşebbüs etmiş FETÖ terör örgütünün elebaşı ABD'de himaye edilmekte ve orada tutulmaktadır."

15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak FETÖ'nün insanları kullanarak nasıl bir duruma düşürdüğünü belirten Bozdağ, "Kimini katil yaptı, kimini hain yaptı, kimini darbeci yaptı ve sonunda hapishanelere ve mezara girenler oldu. Bunun sorumlusu bu alçak FETÖ'dür diyen bir sesi duyuyor musunuz? Yok söylemiyorlar. Hani beddua etmişti ya, o bedduanın sonuçlarının nasıl olduğu ortaya çıktı." şeklinde konuştu.

"Rüyalarda Peygamber efendimizi cezaevi cezaevi gezdiriyorlar"

FETÖ'nün şimdilerde rüyalar ile moral motivasyonu kazandırmak için Hz. Peygamberi ve sahabeleri kullandığını söyleyen Bozdağ, şu ifadeleri kullandı: "Sahte rüyalar ile aldatıyorlar. Rüya uydurma fabrikaları var, orada rüyalar uyduruluyor, ondan sonra aileler, avukatlar, akrabalar üzerinden cezaevlerine cezaevlerinden dışarıya çıkıyor, yaygınlaştırıyorlar. Rüyalarda Peygamber efendimizi cezaevi cezaevi gezdiriyorlar, sahabeleri gezdiriyorlar ve onların üzerinden onların moral motivasyonlarını güçlü tutmaya çalışıyorlar. Aileleri de aldatıyorlar. Cezaevlerindekiler de ailelerine yalan söylüyorlar."

ABD'nin FETÖ'ye verdiği desteği eleştiren Bozdağ, şunları söyledi: "Çok net söylüyorum, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir darbe teşebbüsü olsaydı, bu darbe teşebbüsünü gerçekleştiren terörist başı Adıyaman'da olsaydı ve Amerika'da 250 Amerikalı ölseydi 2194 Amerikalı yaralı olsaydı. ABD bizden bunu isteseydi, biz de vermeseydik, acaba bizim için ne düşünürdü?" (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55