,
  • BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

Kılınç: "Halkımızın yanında ve onların sesi olmaya devam edeceğiz"

Kılınç: "Halkımızın yanında ve onların sesi olmaya devam edeceğiz"
Artuklu esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Mardin Milletvekili aday adayı Mahmut Kılınç, "Kazansak da kazanmasak da halkımızın yanında ve onların sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

HÜDA PAR Mardin Milletvekili aday adayı Mahmut Kılınç, beraberindeki heyetle Artuklu esnafını ziyaret etti. Kılınç, "Kazansak da kazanmasak da halkımızın yanında ve onların sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

27’nci dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra seçim çalışmalarını ilçelerden başlatan HÜDA PAR Mardin Milletvekili aday adayı Mahmut Kılınç, bugün il merkezinde çalışmalarına devam etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Mardin merkez Artuklu ilçesi Yenişehir semtindeki esnafı ziyaret eden Kılınç, oldukça samimi ve sıcak bir şekilde karşılandı. Halkın büyük teveccühünü alan Kılınç, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

Kılınç’a İl Başkanı Burhan Aydın, Artuklu İlçe Başkan Vekili Fırat Dengiz, milletvekili aday adayları Mahsum Tunç ile İsmail Sezgin ve bazı partililer eşlik etti.

Parlamento seçimlerinde esnaftan destek talebinde bulunan Kılınç, "Kazansak da kazanmasak da halkımızın yanında ve sesleri olmaya devam edeceğiz. Halkımız ile aramıza duvar örmeyeceğiz." dedi.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Kılınç, Ramazan’ın bütün İslam âlemine güzellikler getirmesini ve özellikle de Filistin’de dökülen kanların son bulmasını temenni etti.

"Siyasi partiler arasında aday adayları olarak ilk bizler esnafımızı ziyaret etmiş olduk"

Kılıç, "Seçim çalışmaları kapsamında eski ismi ile Mardin, yeni ismi ile Artuklu ilçemizdeki esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Tabi esnafımız epey dertliydiler. Esnafımızın büyük sıkıntı içinde olduklarını gördük. İşlerinde büyük durgunluk var. Kimisi çek ve senetlerini ödeyememekten, kimisi ticaretin durgunluğundan, kimisi aylık kirasını çıkartamayışından yakındı. Yani esnafımızın ciddi ekonomik sıkıntı söz konusudur. Tabi esnafımızın bizlere karşı teveccühleri takdire şayandı. Siyasi partiler arasında aday adayları olarak ilk bizler esnafımızı ziyaret etmiş olduk." dedi.

HÜDA PAR olarak esnaf ziyaretlerin ilk olmadığı gibi son da olmayacağını dile getiren Kılınç, sözlerine şöyle devam etti:

"Bizler HÜDA PAR olarak, Mardin ve ilçelerinde sürekli il ve ilçe başkanlarımızla esnaf ziyareti yapıyoruz. Biz bu yola çıkarken, yani 2012 yılında söz verdik. Dedik ki; ‘Halkımız ile aramıza duvar örmeyeceğiz.’ Daha önceki dönemlerde bağımsız aday olmam hasebiyle hem seçimde hem de seçimlerden sonra da esnafımızı ziyaret etmiştik. Bugün de HÜDA PAR Mardin Milletvekili aday adayları olarak esnaf ziyaretinde bulunduk. Kazansak da kazanmasak da halkımızın yanında ve sesleri olmaya devam edeceğiz. Halkımız ile temasımız bundan sonra da devam edecektir. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını en gür seda ile dile getirmeye ve halkımızın sesi olmaya çalışmalarımız devam edeceğiz."

Kılınç, 24 Haziran seçimlerinin Mardin başta olmak üzere tüm Türkiye’de selametle geçmesini temenni etti. (İLKHA)

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

İran'daki gösterilerde iki kişi öldü

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55