,
  • BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 22 °C

Kendisini eleştiren İstanbullulara "boş konuşuyorlar" diyen İmamoğlu'na tepki

Kendisini eleştiren İstanbullulara "boş konuşuyorlar" diyen İmamoğlu'na tepki
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gelen eleştirilere karşılık "boş konuşuyorlar" ifadesi büyük tepki topladı.

Sel felaketinde yetkililere ulaşamadıklarını belirten İstanbullular, Ekrem İmamoğlu'na sitemde bulunurken, "İstanbul'u sel alırken Ekrem İmamoğlu nerelerde" şeklindeki eleştirilere ilişkin İmamoğlu'nun "boş konuşuyorlar" ifadesi tepki topladı.

Sosyal medya üzerinden tepkilerini paylaşan vatandaşlar, İmamoğlu'nun tatil yapmasına karşı olmadıklarını ancak yapılan uyarıların dikkate alınmaması, gerekli tedbirlerin alınmaması, yetkili kimseye ulaşılamaması hususlarında sitem ettiklerini dile getirdi.

İmamoğlu'nun "boş konuşuyorlar" ifadesine teki gösteren vatandaşlar, bu ifadenin İmamoğlu'nun "herkesi kucaklayacağız" sözüyle çeliştiğine dikkat çekti.

"Kanalların mazgallarını niye temizletmedin"

Mehmet Tülüce adlı sosyal medya kullanıcısı, "Biz İmamoğlu'na niye kanal yapmadın demedik. Yapılmış kanalların mazgallarını niye temizletmedin diyoruz. Bugün mazgalların temizlenmesini beceremeyen bir başkan var karşımızda diyeceğim de adam Bodrum'da selfy çektiriyor. Mazgalları temizletmek, etraftaki molozları temizletmek varken suçu geçmişe atmak ucuz siyasettir. Eminönü sit alanıdır, yarım asırdır yeni bina yapılmıyor. Yağmur ilk defa yağmıyor. İstanbul sahipsiz kaldı. İttifak makam paylaşma kavgasında." ifadelerini kullandı.

"Yağış öncesi AKOM'u faaliyete geçirmediği için alkışı hak etmiştir!"

Serkan Fıçıcı adlı kullanıcı "İmamoğlu ve CHP destekçilerinden gelen yoğun tepki üzerine sözlerimi geri alıyorum. İmamoğlu, meteoroloji afet uyarısı yapınca tatilini kesip İstanbul'a dönmeyerek doğrusunu yapmıştır. Yağış öncesi AKOM'u faaliyete geçirmediği için de alkışı hak etmiştir. Bari buna itiraz etmeyin." şeklindeki ifadelerle tepkisini ironik bir şekilde dile getirdi.

"Seçim kampanyası bitti nezaket rafa kalktı"

Ömer Faruk Özgür ise şunları paylaştı: "Siyasal iletişim tespiti: Seçim kampanyası boyunca herkesi kucaklayacağız, fikir ayrılıklarına bakmayacağız diyen İmamoğlu, belediyesinde sel felaketi varken tatilde olduğu için kendisine nerede diye soranlara 'boş konuşuyorlar' demiş. Kampanya bitti nezaket rafa kalktı galiba."

"Bir daha ki sefere sövebilir"

Erem Şentürk, "İstanbul'a hitaben 'boş konuşuyorlar' diye buyurmuş. Şimdilik bu kadar. Bir daha ki sefere sövebilir." dedi.

"İstanbul'u sel almış, can kaybı var, mal kaybı var …"

Umut Mürare, "İstanbul'u sel almış, can kaybı var, mal kaybı var ve bu durumda haklı olarak tatil yapmasını eleştirenlere bakın İBB Başkanı pişkin pişkin hiç utanmadan, hiç sıkılmadan ne cevap veriyor; Boş konuşan boş konuşuyor zaten makamı ne olursa olsun. İmamoğlu niye tatildeymiş? Bak Sen!" ifadelerini kullandı.

"Bak dolmuş vatandaş, hiç boş konuşmuyor değil mi?"

Bir esnafın Ekrem İmamoğlu'na yönelik sitemde bulunduğu görüntülere işaret eden Neşem Yaşar adlı kullanıcı da "Tatilde diyenlere 'boş konuşuyorlar' cevabı? Çatlayacak insan yahu... Bak dolmuş vatandaş, hiç boş konuşmuyor değil mi?" dedi.

"İstanbul'un kaybedecek tek bir anı yok' demişti 40-50 günlük başkanlığında iki kez izne çıktı"

Malik adındaki kullanıcı ise şu paylaşımda bulundu: "40-50 günlük başkanlığında iki kez yıllık izne çıkıp Bodrum'a tatile giden Ekrem İmamoğlu, 'İstanbul'u sel götürürken Bodrum'da ne işi var' diyenlere cevap verdi: Boş konuşuyorlar. 'İstanbul'un kaybedecek tek bir anı yok' demişti bir zamanlar." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55