,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C

Kartal Fener'i 3'ledi: 3-1

Kartal Fener'i 3'ledi: 3-1
Süper Lig'in 23. haftasındaki kritik derbide Beşiktaş geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi 3-1 yendi.

Süper Lig'in 23. haftasındaki kritik derbide Beşiktaş geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi 3-1 yendi.

Süper Lig'deki dev derbide Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Şampiyonluk yarışında 'ben de varım' diyen Kartal, 3. sıraya yükseldi. Fenerbahçe'nin 15 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan dev derbide Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-1 yendi! Bu sonucun ardından Beşiktaş 44 puana yükseldi ve aynı puandaki Fenerbahçe'yi averajla geçerek 3. sıraya yerleşti.

Öte yandan Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta oynadığı 3. mücadelede mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe, Süper Lig'de 9 maç sonra bir derbi maçı kaybetti. Ayrıca sarı-lacivertliler ekibin ligdeki 15 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.

MAÇ GOLLE BAŞLADI! OFSAYT İTİRAZI...

Maçın henüz 8. dakikasında Fenerbahçe, Fernandao'nun attığı golle 1-0 öne geçti: Nabil Dirar'ın yerden yaptığı ortasını kaleci Fabri uzaklaştırmak istedi ancak top Giuliano'ya geldi. Giuliano'nın gelişine çektiği şut çizgi üzerinde bulunan Domagoj Vida'dan döndü. Vida'dan dönen topla altıpas içerisinde buluşan Fernandao'nun gelişine çektiği şut ağlarla buluştu.

Bu golün ardından uzun süre ofsayt itirazları yaşansa da maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın kararı değişmedi.

Mücadelenin 32. dakikasında Fenerbahçe'de sakatlanan İsmail Köybaşı'nın yerine Şener Özbayraklı karşılaşmaya dahil oldu.

35. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı: Quaresma'nın Mauricio Isla'dan sıyrılıp ceza sahası içerisine girdikten sonra yaptığı trivela şutu, kaleci Carlos Kameni kornere çeldi.

Mücadelenin ilk 45 dakikası bu sonuçla tamamlandı.

BEŞİKTAŞ GERİ DÖNDÜ!

Beşiktaş ikinci yarıya golle başladı... 49. dakikada Gökhan Gönül'ün ortasına iyi yükselen Domagoj Vida'nın kafa vuruşu kaleci Kameni'nin sağından ağlarla buluştu.

52'de ise bu kez tehlikeli gelen taraf Fenerbahçe oldu. Mehmet Topal'ın ara pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Fernandao'nun çektiği şut kalesinden açılıp ceza sahası dışına çıkan Fabri'nin ayaklarından döndü.

61. dakikada Fenerbahçe'de Aatif Chahechouhe'nin yerine Alper Potuk'u oyuna girdi. Beşiktaş'ta ise Domagoj Vida oyundan çıkarken yerine Alvaro Negredo girdi.

QUARESMA SAHNEDE!

77. dakikada Beşiktaş, Ricardo Quaresma'nın attığı golle 2-1 öne geçti: Alvaro Negredo'nun pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Ricardo Quaresma'nın gelişine çektiği trivela şut ağlarla buluştu.

Bu golden sonra Fenerbahçe'de Mauricio Isla oyundan çıkarken yerine Mathieu Valbuena girdi.

90+4'te bir kez daha sahneye çıkan Quaresma, Negredo'nun asistinde dar açıdan attığı müthiş golle gecenin sonucunu ilan etti: 3-1.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55