,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 18 °C

Karayollarında son durum

Karayollarında son durum
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-İzmir-Çeşme Otoyolunun 3-7. kilometreleri arasında (Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı) ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

2-TAG Otoyolunun Misis Kavşağı-Yılankale Kavşağı 3-6. kilometreleri arasında (Baklalı Mevkii) kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle, Yalova yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmakta olup; sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

4-Çivril-Dinar yolunun 0-3. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-Melenağzı-Akçakoca yolunun 6. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Trafik güvenliği nedeniyle; hafif tonajlı taşıtlar 6. kilometredeki servis yolundan, İstanbul istikametine gidecek olan ağır tonajlı taşıtlar Akçakoca-Düzce yoluna, İstanbul istikametinden gelen ağır tonajlı taşıtlar ise Karasu-Sakarya yoluna yönlendirilmektedir.

7-Alaca-Sorgun yolunun 20-21. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29. kilometreleri arasında ise bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Sinop-Samsun yolunun 7-11. kilometreleri arasında (Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı-Demirciköy Tüneli girişi) meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49. kilometreleri arasında meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

10-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 62. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Ereğli istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım 61-65.km.ler arasında diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55