,
  • BIST 9475.01
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Karayollarında son durum

Karayollarında son durum
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Ankara-Pozantı Otoyolunun Çiftehan-Pozantı Kesimi 4-5. kilometreleri arasında Çakıt-8 Viyadüğünde genleşme derzlerinin bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

2-İzmir-Çeşme Otoyolunun 3-7. kilometreleri arasında (Güzelbahçe Kavşağı-Urla Kavşağı) ekolojik köprü yapım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dâhil) Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı Kesimi 2-5. kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle çalışma programına göre İstanbul ve İzmir yönlerinde 1 şerit (sağ veya sol şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

4-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle Yalova yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

5-Çanakkale-Ezine yolunun 18. kilometresinde bulunan İntepe Viyadüğünde köprü genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 15-17. kilometreleri arasında farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

9-Suluova-Amasya yolunun 28-39. kilometreleri arasında (Amasya Çevre Yolu Mevkii) bulunan tünel ve aç-kapa yapıları içerisindeki elektrik-elektronik-elektromekanik ve tünel kontrol merkezi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 17-18. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle Zonguldak istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55