,
  • BIST 9067.6
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 20 °C

Kapatabiliyorsanız Kapatın da Görelim!

Veysi DEMİR

Son iki haftadır ülke gündemi akli dengesi yerinde olmayan birinin ifadeleri ile meşgul ediliyor. Bu olayı köpürten ve mecrasından çıkartarak algılarla 28 Şubatvari entrikalarla bu olayı işlemeye devam ediyorlar.

Kantarın topuzu öyle bir kaçtı ki; artık iş aileden çıktı, önce tarikat ve cemaatlere ardından aziz dinimiz İslam’a ve aziz Peygamberine (S.A.V.) yönelik iftira ve hakarette bulunmaya başladılar.

Şeytanın esiri olmuş öyle azgın bir toplulukla karşı karşıyayız ki, TV programlarında İsviçre’den alınan medeni kanunu sanki “kutsal bir sabite” imiş gibi savunuyorlar ve İslam’da evlenme şartlarından biri olan “akıl ve baliğ (reşid)” olma şartına şiddetle saldırıyorlar. Oysa savundukları medeni kanunda geçmişte 15 yaşına kadar evlenme izni vardı.

Şimdi bu olay daha aydınlanmadan sanki her şey sabitmiş gibi İslam’a ve Müslümanlara düşmanlık yapmaya ve her türlü kara propaganda unsurlarını kullanarak algı operasyonlarına başladılar. Hakikatte onlar için gerçek değil, algılar ve algılar ile toplumu yönlendirmek önemlidir. Bu utanmaz-arlanmaz İslam düşmanı kesimin İslam’a ve Müslümanlara yönelik günlerdir ekranlarda saldırıları bir yana, içimizdeki zavallı ezik kesimlerin tavrı ayrı bir dert olarak karşımıza çıkıyor.

Kendi ürettikleri yalanlar ve senaryolarla oluşturdukları baskı atmosferi sayesinde ördükleri  “korku duvarları” elbette yıkılacaktır. Televizyonlar ve gazete diye çıkardıkları paçavralarda İslam’a ve Müslümanlara yönelik iftira ve hakaretlere devam ediyorlar. Suç onlarda değil, ümmet olmayı beceremeyen bizlerdedir. Yoksa kim açıktan bu kadar küstahlık ve alçaklığa cüret edebilirdi? Bir CHP Milletvekili mecliste çıkıp bir kartona yazdığı cemaat ve tarikat isimlerini göstererek, iktidara gelince bunları kapacaklarını açıktan söyleyebiliyor. ALLAH (CC) size ve şeytanın diğer dostlarına hiçbir zaman güç ve fırsat vermesin inşallah. Kininizle geberin. Buna karşı çıkması gereken SP’li milletvekili, AGD ve SP’li yetkililer ise kökten karşı çıkacakları yerde AGD’nin ismi geçmiş diye karşı çıktılar. Adamlar İslam’a her türlü düşmanlık ve hakareti yapıyor, siz kendi derdinize düşmüşsünüz yazık…

CHP’li vekil dışında, sosyal medya başta olmak üzere CHP medyasında “Tarikatlar ve cemaatler kapatılsın” diye kampanya başlattılar. Bu yetmedi İslam düşmanı ajan-provokatör kesimler sahaya sürülerek, büyükşehirlerde sokaklarda gösteri yaptılar, yetmedi en son Kadıköy’de adeta miting yaptılar.

Şimdi her fırsatta İslam’a ve Müslümanlara saldıran azgın kesimlere sesleniyorum: Sizlerin ne kadar İslam ve millet düşmanı olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Elbette elinizden gelse ve gücünüz olsa sadece cemaat ve tarikatları değil, camileri ve Kur’an kurslarını da kapatacaksınız. Hud Suresi 121. Ayette buyrulduğu gibi; “Elinizden geleni ardınıza koymayın…” Kapatabiliyorsanız kapatın da görelim. 28 Şubat döneminde de öncesinde de selefleriniz kapatamadı siz mi kapatacaksınız? Haydi! Kapatın da görelim? Bekliyoruz.

Millete tek faydanız yok bari oturun oturduğunuz yerde. Tek faydanız bu kininizle gerçek yüzünüzü ortaya koymanızdır. Biz zaten sizleri ve arkanızdaki küresel emperyalistleri biliyoruz. Bu şekilde kendinizi ifşa etmeye devam edin.

“O inkârcı kâfirlere de ki, siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız…” -A’li İmran Suresi: 12-   

"...Zalimler, nasıl bir inkılapla devrileceklerini yakında öğrenecekler!" -Şu’arâ Suresi: 227-

“Allah’a ve Resûlune düşmanlık edenler, kendilerinden öncekilerin alçaltıldığı gibi alçaltılacaklardır. Oysa biz apaçık âyetler indirdik. Kâfirler için alçaltıcı bir azap vardır.” -Mücadele: 5-

Evet, Müslümanlar olarak bu arsız İslam düşmanı kesimlere hak ettikleri şekilde, korkmadan karşı çıkmalıyız. Bizler canımız ve tüm varlığımızla İslam’a ve İslam’ın şiarlarına saldırılara karşı set olmaya, küresel emperyalizm ve dünya siyonizminin planlarını Enbiyâ 18’de buyrulduğu gibi ALLAH’ın yardımı ile ortadan kaldırmaya devam edeceğiz. Wesselam…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55