,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 22 °C

Kanarya'ya Aslan Pençesi: 3-0

Kanarya'ya Aslan Pençesi: 3-0
Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı.

Şampiyon Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 28. ve 79. dakikalarda Nicolo Zaniolo ve 71. dakikada Mauro Icardi kaydetti. 
Icardi tarihe geçti
Bu sezon 22. golünü kaydeden Mauro Icardi, 2007/08 sezonundan bu yana Galatasaray formasıyla ilk 11 çıktığı üst üste sekiz Süper Lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.
Fenerbahçe suskun kaldı
Galatasaray maçının ilk yarısında üç şut çekebilen Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de sadece Arabam.com Konyaspor deplasmanının ilk devresinde daha düşük sayıda kaldı. 
Zaniolo kendi ilkini başardı
Galatasaray'ın aldığı galibiyette attığı gollerle aslan payının sahibi olan Nicolo Zaniolo, bu sezon bir lig maçında ilk kez iki gol atmayı başardı. 
Bu sonuçla birlikte Galatasray puanını 85'e yükseltti. Fenerbahçe ise 77 puanda kaldı.
Önemli Anlar
15. dakikada soldan ceza sahasına sokulan Barış Alper'in ayağının içiyle uzak köşeye vuruşunda kaleci İrfan Can uzanarak meşin yuvarlağı çeldi.
28. dakikada sarı-kırmızılılar öne geçti. Orta sahada Barış Alper'in kafayla indirdiği topu önüne iyi alan Zaniolo, uzun mesafe kat ederek ceza sahasına kadar sokuldu. Hafif sol çaprazdan ceza sahasına giren İtalyan yıldız sol ayağıyla çok sert bir şut çıkararak fileleri havalandırdı. 
Karşılaşmanın 38. dakikasında sol kanattan Barış Alper Yılmaz ile hızlı çıkarken yaptığı ortaya arka direkte boş kalan Nicolo Zaniolo kötü bir vuruş yaptı.
43. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Kazımcan'ın vuruşunda top uzak direğin yanından auta gitti.  
56. dakikada gelişen Galatasaray atağında Mauro Icardi golü bulamadı.
Mücadelenin 60. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Nicolo Zaniolo rakip ceza sahasına girmek istedi. İtalyan futbolcu, Fenerbahçe savunmasında Luan Peres'in hamlesi ile yerde kaldı. Hakem Abdülkadir Bitigen, bu pozisyonun ardından Luan Peres'e kırmızı kart gösterdi.
71. dakikada gelişen Galatasaray atağında Mauro Icardi, takımının ikinci golünü kaydetti.
79. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Nicolo Zaniolo, farkı üçe çıkaran golü kaydetti.

Kaynak: BEİNSPORTS
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55