,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C

Kadir Has Üniversitesi yeni bina temel atma töreni

Kadir Has Üniversitesi yeni bina temel atma töreni
Kadir Has Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Cibali Kampüsü binanın temel atma töreni ile akademik ve idari kadronun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kadir Has Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Cibali Kampüsü’ne taşınıyor. Yeni binanın temel atma töreni Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nuri Has, Kadir Has Vakfı Başkanı Can Has, Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ile akademik ve idari kadronun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bahçelievler’de bulunan Kadir Has Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Ocak 2018’den itibaren Cibali Kampüsü’nde eğitim verecek.

Bahçelievler’deki Yabancı Diller Yüksekokulu’nun Cibali Kampüsü’ne taşınmasının uzun zamandır planlandığını ifade eden Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nuri Has, “Bahçelievler’deki Yabancı Diller Yüksekokulu’nu Cibali Kampüsü’ne taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada diğer fakültelerle birarada olmak Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri için büyük kolaylık olacak. Öncelikli olarak amacımız üniversitemizin akademik olarak ilerlemesini devam ettirmek, ancak fiziki büyümenin de önemine inanıyoruz. Öğrencilerimizin son teknoloji ile donatılmış binalarda eğitim görmelerini arzu ediyoruz, bu doğrultuda yatırımlarımız sürekli devam ediyor. Bugün burada temelini attığımız binanın yapımının 6 ay sürmesi planlanıyor. Öğrencilerimiz 2017-18 akademik yılının ikinci yarısında eğitimlerine Cibali Kampüsü’nde devam edecekler” açıklamasında bulundu.

Kadir Has Vakfı Başkanı Can Has, Kadir Has Üniversitesi’nin 20’nci yılında şehrin merkezinde büyümeye devam ettiğini belirterek, “Vakıf olarak tüm önceliğimizi üniversitenin gelişimine adamış durumdayız. Merhum Kadir Has’ın Kurucusu olduğu Kadir Has Üniversitesi bu yıl 20 yaşını doldurdu. 20’nci yılımızda büyümeye devam ediyoruz. Bahçelievler’deki Yabancı Diller Yüksekokulu’nun Cibali Kampüsü’ne taşınması için yaklaşık 45 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Yeni binamızın mimarisi yine Cibali’nin dokusuna uygun bir şekilde oluşturuldu” şeklinde konuştu.

Kadir Has Vakfı’nın her daim üniversitenin arkasında olduğunu ifade eden Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, “Kadir Has Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği her projenin arkasında Kadir Has Vakfı var. Üniversitemiz adına vakfa teşekkürlerimi sunuyorum. Bahçelievler’deki Yabancı Diller Yüksekokulu’nun Cibali Kampüsü’ne taşınması hem akademik kadro, hem de öğrencilerimiz için kolaylık sağlayacak. Öğrencilerin burada daha mutlu olacaklarına inanıyoruz. Yeni binamız Kadir Has Üniversitesi’nin tüm birimlerinde olduğu gibi son teknoloji ile donatılmış olacak. Hem üniversitemiz hem de semtimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55