,
  • BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 20 °C

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman oldu

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman oldu
2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve 2010 yılından bu yana İletişim Fakültesi İletişim Tasarım Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, İletişim Fakültesi Dekanlığına getirildi.

2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve 2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Tasarım Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman, İletişim Fakültesi Dekanlığına getirildi. Dekanlık görevini Prof. Dr. Sevda Alankuş’tan devralan Prof. Dr. Kahraman, Üniversitenin Rektör Yardımcısı olarak görev yapmaya da devam edecek.

Dekanlık devir teslim töreninde 2014 yılından beri Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Sevda Alankuş’a katkı ve çabaları için teşekkür eden Prof. Dr. Kahraman, “Amacımız başarılı olan bir fakülteyi daha da başarılı bir noktaya taşımak. Bu bir zorunluluk. Bugünkü dünya bir iletişim dünyası. İletişim teknolojileri her an değişiyor. Yenilikler bizi de güncel olmaya ve kendimizi yenilemeye itiyor. Ayrıca iletişim konusu geniş ve büyük bir alan. Sosyal bilimler alanının hemen tüm disiplinleriyle ilişkisi var. Biz de fakültede disiplinler arası, canlı, üretken, katılımcı ve kesinlikle yaratıcı ve yenilikçi bir model uygulayacağız. Bunu tüm fakülte hep birlikte yapacağız.” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Kahraman, Dekanlık görevinin yanında İletişim Fakültesi’nde Politik Kuram, Türkiye Politikaları, 1960 Sonrası Türkiye’de Sanat, Türkiye’de Toplumsal Düşünce, 1960 Sonrası Türkiye Politikaları, Çağdaş Sanatta Kavramlar ve Tartışmalar, Modernden Çağdaşa: 20. Yüzyıl Sanat Analizi, Bakış-Temsil-Sinema: Yeni Politikalar-Yeni Sinema derslerini vermeye devam edecek.

Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman: 1957 yılında Kars’ta doğdu. Kars’ta başladığı ilköğrenimini Ankara’da tamamladı. Ankara Koleji’nin orta ve lise bölümlerini bitirdi. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ekonomi dalında yüksek lisans, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi dalında doktora yapan Prof. Dr. Kahraman; Hacettepe, ODTÜ, Bilkent ve Sabancı Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 1992-96 yılları arasında Kültür Bakanlığı Başdanışmanı, 1992-93 yılları arasında Kültür Bakanlığı Yayınlar Dairesi Başkanı olarak görev yaptı. 2010 yılından beri Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55