,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 20 °C

İstanbul'da katil Hertzog'a tepki: Ülkemizde istemiyoruz

İstanbul'da katil Hertzog'a tepki: Ülkemizde istemiyoruz
İstanbul Eminönü Meydanı'nda toplanan halk, Türkiye'ye gelen siyonist işgal rejimi başı Yitzhak Herztog'un davet edilmesine tepki gösterdi.

İşgalci terör rejiminin sözde cumhurbaşkanı yitzhak hertzogun Türkiye'ye gelmesine tepkiler devam ediyor.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kitlesel basın açıklaması ile siyonist rejimin sözde lideri olan hertzogun Türkiye’ye gelecek olması kınandı.

Saat 13.00'te Eminönü Meydanı'da toplanan halk, katil Hertzog'un Türkiye'ye gelecek olmasını tel'in ederken, onu davet eden iktidar partisine de tepki gösterdi.

Basın açıklamasını Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı okudu.

Toplanma amalarının siyonist işgal rejiminin sözde cumhurbaşkanı hertzogun Türkiye'ye davet edilişini kınamak olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Anormalliklerin normalleşme olarak takdim edilmesini reddediyoruz. Kudüs'e, Gazze'ye bombalar yağdıran, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı kirli postallarıyla çiğneyen, çoluk-çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları katledenlerin ülkemizde yeri yoktur ve olmayacaktır!

Bizler, Sayın Cumhurbaşkanı'nın 2013 yılında açıkladığı ve bir türlü gerçekleşmeyen Gazze ziyaretini beklerken; katillerin ülkemize davet edilmesi akıl alır gibi değildir!

Bizler hakikaten merak ediyor ve soruyoruz;

-Bugün değişen nedir? Ne değişmiştir ki böyle bir davette bulunulmuştur?

-Ne oldu "one minute" çıkışınıza?

-Bu hertzog denilen adamın Netanyahu denilen katilden farkı nedir?

-israil değişti de biz mi bilmiyoruz; yoksa iktidarda bulunanlar mı çok değişti; bu denklemde değişen nedir; bunu bizlere, aziz milletimize ve mazlum Filistin halkına açıklayın!

-Filistin'de Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm mü son buldu?

-Gazze’ye uygulanan abluka mı kalktı?

-Bu katiller, Filistinlilere uyguladığı soykırımdan vaz mı geçti; yoksa İsrail, bölgemizde kurguladığı tehlikeli planlarından vaz mı geçti?"

"Eğer işgal rejimi ile ilişkiler normalleşiyorsa; bilin ki, Filistinle anormalleşiyor" denilen açıklamada, israil ile ilişkileriniz normalleşiyorsa, Gazze’de başına fosfor bombası atılan Müslümanlarla anormalleşiyordur. Bunun başka hiçbir izahı olamaz." ifadelerine yer verildi.

"Dostları; israil, ABD ve Rusya olup, düşmanlarının ise; Suriye, Mısır ve diğer İslam ülkeleri olan bir dış politika anlayışını da kabul etmiyoruz!" diyen Yazıcı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bizler bu davete en yüksek sesle itiraz ediyor; ülkemize ve aziz milletimizin Cumhurbaşkanı'na böyle bir adımı yakıştıramadığımızı altını çizerek ifade ediyoruz. Bugüne kadar uyardık, iktidarda bulunanlar kulak vermedi; en azından şimdi bu hatadan dönülmeli, hertzogun ziyareti sonlandırılmalı ve ülkemizden defolup gitmelidir. Saadet Partisi olarak, tüm bu süreçlerin takipçisi olduğumuzun, Müslüman kardeşlerimizin uğradığı her haksızlığın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşısında olacağımızın, iktidar sahiplerinin ses çıkarmadığı, aksine kırmızı halılarla karşıladığı katillerden elbette bunların hesabını soracağımızın da bilinmesini isteriz."

Basın açıklaması, "Mescid-i Aksa'ya, Kudüs'e, Gazze'ye, Özgür Filistin'e ve Filistinli Müslüman kardeşlerimize selâm olsun; 'Zalimler için yaşasın cehennem!' ifadeleriyle son buldu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55