,
  • BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 21 °C

İstanbul'da 10'uncu Filyasyon Toplantısı düzenlendi

İstanbul'da 10'uncu Filyasyon Toplantısı düzenlendi
10'uncu Filyasyon Toplantısı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın başkanlığında Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Hasdal Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Salgınla mücadele çalışmaları kapsamında yürütülen filyasyon ve izolasyon takip çalışmalarının ele alındığı 10'uncu Filyasyon Toplantısı'nda konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sabırla mücadeleye devam ettiklerini söyledi.

Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu Toplantısı’nda konuşan Vali Yerlikaya, "8 aydan beri şehrimiz, ülkemiz, tüm insanlık, tüm devletler, tüm milletler bu salgınla karşı karşıya. Sabırla, sebatla mücadeleye devam ediyoruz. Aydınlığa çıkacağımız günlerin yakın olmasını temenni ediyoruz." dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü’ne değinen Vali Yerlikaya, muhtarların salgınla mücadelede önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Salgınla mücadelemizde ilk günden itibaren yanımızda yer alan, Vefa Sosyal Destek çalışmalarımızda bizim yarenimiz olan; mahallemizde, sokağımızda, caddelerimizde elimiz-gözümüz, yardımcımız olan muhtar kardeşlerimizi yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Salgınla ilgili kaydedilen verilerin takibi ve değerlendirmesi açısından Filyasyon Takip Kurulu Toplantılarının önemini vurgulayan Yerlikaya, istişare ve denetimlerle iyi bir noktaya gelindiğini kaydetti.

Bu gayretli çalışmaların sürdürülmesi gerektiğinin vurgulayan Yerlikaya, çalışmaların sıkı bir biçimde takip edildiğini ifade etti.

İstanbul’daki filyasyon ve izolasyon takip verilerinin ele alındığı toplantıda Vali Yerlikaya, ilçe kaymakamları ve ilçe sağlık müdürlerinden salgın çalışmalarına dair bilgi aldı.

Vali Yerlikaya’nın konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Niyazi Erten ile Halk Sağlığı Başkanı Dr. Abdullah Emre Güner, ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya; Vali Yardımcıları Abdurrahman İnan ve Niyazi Erten, 39 İlçe Kaymakamı, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Alb. Tayfun Paşaoğlu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Abdullah Emre Güner, İlçe Sağlık Müdürleri, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Selami Aykut katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55