,
  • BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

"İsrailin karşısında direnç göstermeyen cihatsız bir toplum meydana getirildi"

"İsrailin karşısında direnç göstermeyen cihatsız bir toplum meydana getirildi"
​Diyarbakır’da "Kudüs" konulu konferansta konuşan RP Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Türkiye'de devrim adı altında değerlerin yok edildiğini ve böylece israilin karşısında direnç göstermeyen cihatsız bir toplum meydana getirildiğini söyledi.

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından "Kardeşlik Hukuku, Hududu ve Kudüs" konulu bir program gerçekleştirildi.

Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Cegerxwîn Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Refah Partisi (RP) Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansta konuşan Yılmaz, İsraile güç verenleriin israilden önce işgal edilen Müslüman ülkeler olduğunu ifade etti.

İsrailin yıkılabilmesi için Müslüman ülkelerdeki İsrailcilerin tavsiye edilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, "İsrail kurulmadan evvel etrafını kendi mason örgütleriyle ele geçird. İsrail ne nüfusu var? 'İsrail bizi yendi!' Alakası yok. İsrail karşısında kaç devlet var? 63 Müslüman ülke bir işgalci devleti yenemiyor mu? Biri buçuk milyar nüfus, biri 14 milyon nüfus! Güler misin ağlar mısın? Bunda bir dengesizlik var." dedi.

"Devrimlerle değerlerimiz devrilerek israilin karşısında direnç göstermeyen cihatsız bir toplum meydana getirildi"

"İsrail kurulmadan evvel etrafını kendi mason örgütleriyle, ekonomiyle ele geçirttiler, ticareti ve iktidarı da." diyen Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Çünkü önündeki engeli bu şekilde kaldırdı. İsraili kuran kim? Osmanlı devletini yıkan İttihat Terakki çeteleri. ‘Osmanlı yıkılmadan devlet olamayız’ diyor Theodor Herzl. Kim yıktı Osmanlıyı? Çanakkale savaşı m Dumlupınar mı Anafartalar mı? Hayır. Her savaşta yendik ama Ankara parlamentosunda 30 oyla hilafet kaldırıldı. İsrail, bütün medeniyetten uzak bir nesil istedi. Ümmet cihat ruhunda olmasın. Onun için kültür devrimi gerekiyordu. Devrimlerle değerlerimiz devrilerek israilin karşısında direnç göstermeyen cihatsız bir toplum meydana getirildi. İsrail adına harflerimiz çöpe atıldı, israil adına cumamız, cumartesi pazara çevrildi. İsrail adına kıblemiz Kâbe’den, kanunlarımızın kıblesi Roma’ya çevrildi. Bunlar yapılmasaydı israile kim tükürse boğulurdu. Onun için bütün bu devrimlerde barış köprüsü ortadan kaldırıldı. Taşlar var köprü yok. Neden kilit taşı yok? Hangi lider çıktı kilit taşını omuzladı, tam gediğine oturtacak darbeyle indirdiler."

"İskilipli Atıfları asanlardır israili kurduranlar"

Türkiye’de askeri ihtilallerin tamamının israili korumak için yapıldığına dikkat çeken Yılmaz, "İsrail kendi güvenliğini halkı Müslüman ülkelere yöneticiler yoluyla sağladı. Bu kitabı raftan kaldıranlardır israili kurduranlar. Bu Kur’an’ı mektepten, kışladan, hayattan kovanlardır israili kurduranlar. Kur’an’ın okunmasını da yasakladılar. Kur’an’a sahip çıktı diye Şeyh Said Hazretlerini Diyarbakır’da binlerce talebesiyle kurşunlayan hainlerdir bugün israili Filistin topraklarında kurduranlar. İskilipli Atıfları asanlardır kurduranlar. Hiçbir sebep yokken Tunceli’yi, Dersim’i basarak kadın-kız demeden Dersimliye saldırıp ve 30 bin Dersimliyi katledip Şeyh Rıza Efendi’nin çocuklarını yaya olarak kış günü kovduranlardır bugün israili kurduran alçaklar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55