,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 19 °C

"İslam ülkeleri haçlı zihniyetine karşı birleşmedikçe saldırılar bitmeyecektir"

"İslam ülkeleri haçlı zihniyetine karşı birleşmedikçe saldırılar bitmeyecektir"
Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, Yeni Zelanda'da bir camiye düzenlenen ve 49 Müslüman'ın şehid edildiği saldırının, İslam ülkelerinin yöneticileri ve idarecilerinin haçlı zihniyetine karşı birleşmedikçe bu saldırıların bitmeyeceği kaydedildi.

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, Yeni Zelanda'daki haçlı saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada; İslam ülkelerinin yöneticileri ve idarecilerinin haçlı zihniyetine karşı birleşmedikçe bu saldırıların bitmeyeceğini belirtti.

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, Yeni Zelanda'da bir camiye düzenlenen ve 49 Müslüman'ın şehid edildiği saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"Bismillahirrahmanirrahim. Allah’ın mescitleri içinde, Allah’ın isminim anılmasını engelleyen ve o mescitlerin harap olmasına çalışandan daha zalim kim vardır? İşte o zalimler yok mu, onların bu mescitlere korka korka girmekten başka hakları yoktur. Bunları yapan o zalimlere, dünyada büyük bir felaket ve mahrumiyet, ahirette de büyük bir azap vardır.” (Bakara 114)" ayetiyle başlayan açıklamada, "Tarih boyunca İslam düşmanları çeşitli kisvelere bürünerek İslam’a ve İslam’ın kutsallarına saldırmışlardır. Kimi zaman siyonist bir kisveye bürünüp; kadın-erkek, genç-yaşlı demeden Müslümanları katletmişler, kimi zaman haçlı kisvesi ile beldeleri talan edip, kutsalları çiğnemişlerdir. Tek amaçları yeryüzünde bir tek Müslüman kalmayıncaya kadar Müslümanları katletmek olan bu aşağılık zihniyet sahibi güruhlar, gerçekleştirdikleri bu saldırılarda hiçbir insani değeri göz önünde bulundurmamışlardır." denildi.

"Dün haçlı saldırıları bugün farklı şekillerde gerçekleştirmektedir"

"Dün haçlı saldırıları ile beldeleri talan eden, namusları çiğneyen, kutsal mekânları ateşe verip yağmalayan zihniyet, aynı terörü bugünde farklı şekillerde gerçekleştirmektedir." denilen açıklamada, "Dün Camilere domuz etleri atan, cami duvarlarına ırkçı yazılar yazan, tesettürlü kadınlara saldıran zihniyet, bugün Yeni Zelanda’da Cuma namazı için gelen Müslüman kardeşlerimizi katletmişlerdir. Yeni Zelanda’nın Christchurh kentinde Cuma namazı sırasında haçlı zihniyetinin yetiştirip büyüttüğü caniler camiye saldırıp 50’ye yakın kardeşimizi şehit etmiştir. Her türlü İslam karşıtı politikanın yanında yer alan batılı devletlerin dün besleyip yaptıkları yanlışlara göz yuman politikacılarının bir ürünü olan bu saldırı ne ilktir ne de son olacak gibi görünüyor. İslam ülkelerinin yöneticileri ve idarecileri haçlı zihniyetine karşı birleşmedikçe bu saldırılar bitmeyecektir. Batılılara yapılan en küçük bir saldırıda bile bir araya gelen batılı-haçlı yöneticilerine karşı Müslüman devletlerin yöneticileri de bir araya gelmedikçe bu tür saldırıların bitmeyeceği kamuoyunun malumudur." ifadeleri kullanıldı.

"Müslümanlar sadece birbirlerini dost edinmeli"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu nedenle başta İslam beldelerinin yöneticileri olmak üzere tüm Müslümanlar bir araya gelmeli ve haçlı zihniyetinin karşısında birlikte hareket etmelidir. 'Müslümanların sadece birbirlerini dost edinmeleri' hakikati çerçevesinde İslam düşmanları ile kurulmuş olan dostluklar sonlandırılmalı ve Müslümanlara kol-kanat gerilmelidirler. Ayrıca kamuoyu aracılığı ile haçlı zihniyetine sahip müstekbirlere bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyoruz.

Rabbimizin buyurduğu gibi “De ki Ey Kâfirler! Yenileceksiniz ve toplanıp cehennemin dibine sürüleceksiniz.” (Ali İmran 12) Bugün yapmış olduğunuz bu saldırılarla bizi yeneceğinizi düşünüyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Siz İslam düşmanı zalimler ve kâfirler kesinlikle yenilgiyi tadacak ve hep beraber cehennemin dibine sürüleceksiniz. Bizler Hz. Âdem(as)’den günümüze değin hakkın taraftarları olarak aynelyakin müşahede ettik ve ediyoruz ki, zalimler hiçbir zaman Müslümanlara galebe çalamayacaktır. Bizim siz haçlı zihniyetine sahip alçaklardan hiçbir korkumuz ve endişemiz yoktur. Bizim için korkulacak ve endişe duyulacak yegâne güç ve kudret sadece ve sadece Allah (cc)’tır. Rabbimizden münacatımız ancak “Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et”( Bakara 250) münacatıdır.

Son olarak; Yeni Zelanda’da gerçekleşen haçlı saldırısı sonucu şehid olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize hayırlı şifalar dileriz. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55