,
  • BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C

İş hayatı genç ve dinamik yüzleri seviyor

İş hayatı genç ve dinamik yüzleri seviyor
Son yılların en çok ilgi çeken yenilenme tekniği Örümcek Ağı estetiği, erkeklerin en çok tercih ettiği estetik uygulamaların başında yer alıyor

Ameliyatsız, acısız, pratik ve sosyal hayata ara vermeden yapılabilen Örümcek Ağı estetiğini geliştiren Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, erkeklerin de kadınlar kadar yenilenmeye ihtiyaçları olduğunu söyledi ve ekledi: “ Erkekler genetik yapıları sebebiyle kadınlardan bir nebze olsun daha şanslılar ama yaşlanma süreci hemen hemen her iki cinste de aynı gelişiyor. Yaş almaya başladıkça vücudumuzda her şey yavaşlıyor. Cildin en önemli gençlik kaynağı kolajen doku yıpranmaya ve yenilenme hızında düşme oluyor. Estetik cerrahi ya da medikal uygulamalar sanki bayanların tekelinde gibi gözükse de, artık erkeklerimiz de son derece bilinçli ve yaşlanmanın önüne geçmek için kolajen dokuyu aktive eden özellikle Örümcek Ağı estetiğinden faydalanmaya başladılar”.

 

“Önlem almakta gecikmeyin”

 

Op. Dr. Bülent Cihantimur geliştirdiği Örümcek Ağı estetiğinin ayrıca yaşlanma belirtilerini önlemek için en iyi uygulamalardan birisi olduğunun altını çizdi: “Yaşlanma belirtilerini 30’lu yaşlarda gözlemlemeye başlıyoruz. Kadın erkek fark etmeksizin, bu yaşlarda önlem almak ve yaşı dondurmak mümkün. Erkek hastalarımıza özellikle Örümcek Ağı Estetiğinin bu özelliği cazip geliyor. Ameliyatsız olması, iş hayatından koparmadan, derhal işine gücüne dönebilmesi ve radikal farklılıklar yerine, günden güne tazelenme ve gençleşme durumuna kavuşturduğu için Örümcek Ağı estetiğini seviyorlar. Teknik özellikle ameliyatsız bir şekilde yapılabildiği gibi, içerisine Cihantimur Yağ Transfer tekniği de eklenerek operasyon şeklinde yapılabiliyor. Neden yağ enjeksiyonu? Çünkü içerisinde kök hücre var ve kök hücre ise bu isteklerimizi cevaplayabilecek bir yapıya sahip en büyük silah ve en verimli halde yağ hücrelerinde bulunuyor. Hastamızın genellikle göbek ya da kalça bölgesinden bir miktar yağ alıyoruz, bunu kök hücreden zengin hale getiriyoruz. Bu haliyle Total Yüz Yenileme olarak, muhteşem bir değişime imza atıyoruz”.

 

Erkeklerin favorisi

 

“İş hayatında deneyim ve profesyonellik çok önemli ama erkek hastalarımız aynı zamanda iş hayatının genç ve dinamik yüzleri sevdiğini özellikle belirterek, kliniklerimizi ziyaret ediyorlar. Bakımlı, temiz ve dinamik bir görüntü, erkekler için de en önemli konuların başında geliyor. Örümcek Ağı estetiği yaptıran erkek hastalarımızın ortak noktaları da bu zaten. Hepsi kariyerinde onlara eşlik edecek, formunda ve zinde bir görüntüyü elde etmeye çabalıyorlar. Örümcek Ağı estetiği de bu sonucu almalarına yardımcı oluyor” diyen Cihantimur, son üç sene içinde yurt dışından da çok fazla erkek hastaların geldiğini ve Örümcek Ağı estetiği yaptırdığını belirtti.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55