,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 26 °C

İngilizlerin kirli oyunu!

İngilizlerin kirli oyunu!
MHP üzerindeki operasyonun perde arkası bir kez daha ortaya çıktı. Devlet Bahçeli'yi devirip Meral Akşener'i MHP'nin başına getirmek için düğmeye basan FETÖ'nün oyununa parti içerisinde geçit verilmeyince şimdi de İngilizler devreye girdi.

FETÖ medyası ve Aydın Doğan medyasının propagandasını yaptığı Akşener'i İngiliz medyası da desteklemeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'nin yükselişini durdurmak için her yolu deneyen fakat başarılı olamayan İngiliz medyası Erdoğan’ı başkanlık yolunda durdurmak için Akşener’i sahaya çıkardıklarını da itiraf gibi yazıyla gösterdi.

Financial Times gazetesinde yayınlanan, Mehul Srivastava imzalı olsa da tam bir Fetullahçı terör örgütü üyesinin kalaminden çıktığı anlaşılan ve Türkiye'nin konu alındığı makalede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı durdurabilecek tek politikacının Meral Akşener olduğu iddia edildi.

Makalede Türkiye'de Tayyip Erdoğan'ın ilahlaştırıldığını öne sürülürken, Türklerin son on yılda onun sözlerini, ruh halini, sağlığını, giyim tarzını benimsediğinin altı çizildi. Erdoğan'ın, son dönemde Meral Akşener üzerinde yoğunlaştığı ve Akşener'in Genel Başkan olduğu bir MHP'den çekinmeye başladığı ifade edildi.

Meral Akşener'in MHP'de Genel Başkanlığa gelmek için elinden gelen tüm mücadeleyi verdiği yorumu yapılırken; Erdoğan'ın partisi AK Parti'nin ise, millyetçi seçmenlere hitap etmeye çalıştığı vurgusu yapıldı.

Erdoğan'a yakın bir müşavirin "Cumhurbaşkanının Akşener'den çekincesi yok" ifadeleri kullanıldığı da makalede verilirken, bunun çok da gerçeği yansıtmadığı ve ülkenin geri kalanının büyük ilgiyle Akşener'in mücadelesini izlediği belirtildi.

İNGİLİZLERİN ERDOĞAN'I DURDURMAK İÇİN SON ÜMİTLERİ AKŞENER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sandıkta deviremeyince sokakları karıştıran ve bunun için de CHP ve HDP'yi kullanan İngilizler son olarak başarılı olamayınca şimdi de Meral Akşener'i desteklemeye başladı. Makalede Akşener'in Genel Başkan olması durumunda MHP'nin hareketleneceği ve Erdoğan'ın için başkanlık arzusunun 'rüya' haline geleceği ifade edildi. Bu duruma karşı dolaylı engellemelerin yapıldığı ve MHP'nin Genel Başkanlık koltuğunda Devlet Bahçeli'nin kalması için yoğun mücadele verildiği belirtildi.

ingilizlerin-kirli-oyunu!.jpg

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55