,
  • BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

IMI Konferansı başladı

IMI Konferansı başladı
Türk Telekom, bu yıl "5 yıldızlı çağrı merkezi hizmetleri" temasıyla 19 – 20 Ekim 2016 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen IMI Konferansı’na sponsor oldu.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom’un sponsorluğunda,"5 Yıldızlı Çağrı Merkezi Hizmetleri" temasıyla gerçekleşen IMI Conferences, (Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı) 19 – 20 Ekim 2016 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Yerli ve yabancı birçok sektör temsilcisinin katıldığı etkinlik kapsamında, çağrı merkezi sektörünün güncel durumu masaya yatırılıyor. 2005 yılından beri düzenlenen IMI Conferences, bin 500'e yakın sektör temsilcisini aynı çatı altında bir araya getirerek, Türkiye’nin “ilk ve tek” sektöre özel fuarı niteliğini taşıyor.

 

“5 yıldızlı müşteri hizmetlerinde başarılı olurken istihdam da yarattık”

Konferans kapsamında 19 Ekim günü açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, “Konferansın bu yılki konusu 5 yıldızlı müşteri hizmetleri. Türk Telekom olarak bu bizim odak noktamız. Gerçekleştirdiğimiz entegrasyonla birlikte tüm teknoloji ihtiyaçlarına tek noktadan kolay ulaşım, fark yaratan özgün çözümler, tüm kanallarda yüksek hizmet kalitesi ve zengin içerik ile hızlı ve etkin iletişim olanaklarını sonuna kadar kullanıp 5 yıldızlı müşteri hizmeti veriyoruz” dedi.

 

Yaptığı değerlendirmede entegre online hizmetlerle müşterilerinin yüzde 93'ünün self servis kanallarını kullandığını kaydeden Orçun Onat, “Türk Telekom Müşteri Hizmetleri olarak 23 ilde 34 lokasyonda faaliyet göstererek aylık ortalama 7 milyon çağrı alıyoruz. Self Servis kanallarımız ise ayda yaklaşık 90 milyon kez kullanılıyor. Yüz yüze kanallarda da yine aylık ortalamada 1,2 milyon kontak kuruyoruz. Müşteri hizmetlerimizdeki istihdamımızın yüzde 70'i, üç büyük il dışında yer alıyor. Çağrı merkezlerimiz, Anadolu'daki iller için ciddi birer istihdam kaynağı oluşturuyor. Ayrıca Türkiye genelinde 276 kurumsal ofisimiz, bin 200'ün üzerinde bayimiz ve toplam 7 bin 400 müşteri temsilcimiz bulunuyor. Türk Telekom müşteri hizmetleri olarak bundan sonra da fark yaratan hizmetlerimiz ile sektörümüzde öncü olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55