,
  • BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız gizli ortaklıklardan uzaktır

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız gizli ortaklıklardan uzaktır
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Altun, “Bilinmelidir ki Cumhurbaşkanımız Erdoğan her türlü kirli oyunlardan, gizli ortaklıklardan uzaktır. Erdoğan sadece Milletin hür iradesine sırtını dayayarak yine milleti için mücadele eder" dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gizli ortaklıklardan uzak olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Altun, “Bilinmelidir ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her türlü kirli oyunlardan, gizli ortaklıklardan uzaktır. Recep Tayyip Erdoğan sadece Milletin hür iradesine sırtını dayayarak yine milleti için mücadele eder.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz, bugüne kadar terörle kesintisiz şekilde mücadele etmiş; Milleti, devleti, bayrağı ve vatanı için canlarını feda eden kahramanlarımızın her zaman yanında yer almıştır.

Fırat Kalkanı'ndan Zeytin Dalı'na ve Pençe harekatına kadar terörü kaynağında kurutmak için verilen her mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve iradesi başrol oynamıştır.

Son günlerde PKK terör örgütü ile onun uzantısı konumundaki parti arasında yaşanan güç savaşını gün yüzüne çıkaran bir mektup üzerinden, böyle bir mücadeleyi veren Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik ortaya atılan ahlaksız ithamları şiddetle reddediyoruz.

Örgüt elebaşlarının terör yuvalarından yolladıkları videolarla, terör suçundan hüküm giymiş kişilerin tweetlerle bazı siyasilere destek vererek İstanbul seçimi üzerinden hesaplaşmalarını görmezden gelenler bilmelidir ki, bu ithamları Milletimizin ferasetinde boğulacaktır.

Yine bilinmelidir ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her türlü kirli oyunlardan, gizli ortaklıklardan uzaktır. Recep Tayyip Erdoğan sadece Milletin hür iradesine sırtını dayayarak yine Milleti için mücadele eder.

Milletimiz olan bitenin farkındadır. Milletimiz aynı zamanda 'Kandil’e mi, yoksa İmralı‘ya mı kulak vermeliyiz' diye ciddi bir çelişki içinde kıvrananları da yakından teşhis etmiş durumdadır." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55