,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 26 °C

İçişleri Bakan Yardımcısından güvenlik ziyaretleri

İçişleri Bakan Yardımcısından güvenlik ziyaretleri
Şanlıurfa'ya referandumda alınacak güvenlik önlemleri konusunda temaslarda bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, güvenlik konusunda hazırladıkları raporu Bakan Soylu'ya sunacağını söyledi.

Referandumda alınacak güvenlik önlemleri kapsamında bölgede temaslarda bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, güvenlik konusunda hazırladıkları raporu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sunacağını söyledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. İlk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret eden Öztürk’ü, Vali Güngör Azim Tuna ile Vali yardımcıları karşıladı.

Burada "Valilik Şeref Defteri"ni imzalayan Öztürk, daha sonra bina içerisinde Çanakkale Savaşı'nda kullanılan eşya ve mühimmatların yer aldığı sergiyi gezdi.

Öztürk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, referandumda alınacak güvenlik önlemleri ve güvenlik için yürütülen operasyonları yerinde incelemek amacıyla bölge illerini ziyaret ettiğini söyledi.

Yürütülen operasyonların hedefe ulaşması için çalışmalar yaptıklarını belirten Öztürk, "Bu yıl içerisinde terörle mücadelede ciddi bir safhaya geleceğimizi düşünüyoruz. Bunu sağlamak için her türlü tedbiri almış durumdayız. 2017 yılının sonunda bugün konuştuğumuz terörle ilgili konuları konuşmuyor olacağız diye değerlendiriyorum." dedi.

Bölgede yaptığı temaslarla ilgili hazırladıkları raporu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sunacağını ifade eden Öztürk, şöyle devam etti:

"Halkın teröre bakış açısıyla bizim bakış açımız arasında kesinlikle bir fark yok. Halk teröre kesinlikle karşı. Şimdi çok daha kararlı bir şekilde yaptığımız mücadeleyi destekliyor, büyük bir kararlılıkla bizim, devletin yayında yer alıyor. Olması gereken zaten bu, şaşırtıcı bir durum yok. Geçmişten beri yöre halkımızın desteği olmasaydı bu başarıları sağlayamazdık. Ciddi manada teröre karşı bir duruş var ve bu her gün biraz daha netleşiyor. Kafasında biraz karışıklıklar olanların da netleşiyor kafaları. Dolayısıyla hiçbir sorun yok. O konuda çok ideal bir konumdayız."

Öztürk, daha sonra basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55