,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Siirt'te

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Siirt'te
​İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt'e geldi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce'yi Kurtalan Belediyesi girişinde Siirt Valisi/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Kurtalan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ve kurum müdürleri karşıladı.

Kurtalan Belediye binasında çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren ince, burada esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. İnce, hayat pahalılığından ve işlerin çok düştüğünden yakınan esnafı dinledi.

İnce, Kurtalan’daki esnaf ziyaretini tamamlamasının ardından Baykan ilçesine hareket etti. Baykan Belediyesi’nde gerçekleştirilen sunumun ardından Baykan’da da esnaf ziyareti gerçekleştiren İnce, daha sonra Siirt’e hareket etti.

video

Siirt Belediye ziyaretinde yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yapan ince şu bilgileri paylaştı:

“Kurtalan ve Baykan ilçelerini ziyaret ettik, oradan da il merkezimiz Siirt’e geldik. Siirt il belediyemiz ve Gökçebağ Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaların neler olduğunu ve bundan sonra da planlanan çalışanların neler olacağını hep birlikte belediye başkan vekillerimizden dinledik. Şunu da belirtmek isterim ki çok gurur duyacağımız bir tablo ile karşı karşıya kaldık. Ciddi manada yolların kalitesinin arttırılması, kaldırım düzenlemeleri, yol uzunluklarını genişletilerek büyük çalışmaların yapıldığını, çok sayıda parkların, içme isale hattının yenilendiğini, şehri temiz tutmak için her türlü tedbiri almak için var güçleri ile çalıştıklarını gördük."

Sosyal belediyecilik anlayışı ile sosyal hizmetlerin artarak devam ettiğini ve gelinen noktada halkı memnun edecek çalışmalara imza atıldığını dile getiren İnce, “Özellikle kadın yaşam merkezleri hizmete sokularak kadınlarımıza çok büyük bir önem verildiği ve onlara yönelik projelerin geliştirildiğini memnuniyetle müşahede ettik. Bu kaynaklar daha önce de geliyordu ama bu kaynaklar daha önceki yönetim tarafından teröre aktarılıyordu, teröre aktarılmayan kaynakların milletimiz için harcanarak hizmete dönüştüğünü görüyoruz. Buda gerçekten çok memnuniyet vericidir.” dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55