,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

Hür Gençlik boğaz turunda bir araya geldi

Hür Gençlik boğaz turunda bir araya geldi
HÜDA PAR İstanbul Gençlik Kolları Hür Gençlik'in organize ettiği boğaz turu yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Hür Gençlik'in organize ettiği boğaz turu; Eminönü'nden başlayarak Ayasofya Camii, Çamlıca Camii ve Kız kulesi gibi tarihi mekanlardan oluşan seyirlik manzaraları kapsadı.

Hür Gençlik'in organize ettiği boğaz turu programında gençleri yalnız bırakmayan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik, programda konuşma gerçekleştirerek gençliğin önemine değindi.

Program esnasında İLKHA muhabirine röportaj veren Güvendik, gençlerin heyecanına ve sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Güvendik, "HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak istedik ki gençlik kollarımızla güzel bir etkinlik yapalım. Gençlerimizle boğaz turu yapmayı düşündük sağ olsun gençlik kollarımız da boğaz turu düzenledi. Bizler de onlarla beraber olup bu duyguyu paylaşmak istedik. Gençlerimizdeki heyecanı görmek ve yaşamak istedik. Gerçekten gençlerle beraber olmak, gençlerimizin bu tür etkinliklerinde bulunmak ve heyecanlarını paylaşmak çok güzel. HÜDA PAR'ın hür gençlerinin büyük bir aşkla ve şevkle programa katılmaları ve gençlik teşkilatlarımızın bir arada olmaları bizleri de mutlu etti. Gençlerimizdeki bu heyecanı görünce bizim de heyecanımız arttı. İnşallah bundan sonra bu tür programlarımızı sıkılaştırarak gençlerimizle daha çok bir araya geleceğiz. İstanbul'da partimizin en büyük çalışmalarından bir tanesi de gençlik kolları çalışmamız zaten." dedi.

HÜDA PAR olarak gençlik kollarını ve çalışmalarını çok önemsediklerini belirten Güvendik, "Gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizin heyecanının önünü açarak çok güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. İnşallah güzel çalışmalar yapacağımıza da inanıyoruz. Az önce yukarıda gençlerimize de bahsettik. Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethettiğinde 20'li yaşlardaydı. 20'li ve altı yaşlardaki gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Güzel işler başaracaklarına inanıyoruz. Gençlerimizin bu heyecanı, çalışmaları, gayretleri ve döktükleri bu alın teri inşallah güzel sonuçlar verecektir. Hep birlikte bunu göreceğiz. İstanbul'da Hür Gençlik var. Onların heyecanını bir kez daha gördük. İnanıyoruz ki Hür Gençlik'in güzel ahlakıyla dokunduğu her insana HÜDA PAR'ın yetiştirdiği gençlerdir dedirtecekler. Tanıştıkları her insana HÜDA PAR'ı tanıtacaklar inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55