,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 15 °C

Hür Gençlik birçok il ve ilçede "Gençlik Şöleni" etkinlikleri düzenledi

Hür Gençlik birçok il ve ilçede "Gençlik Şöleni" etkinlikleri düzenledi
HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından bu yıl ilan edilen "Gençlik Şöleni" etkinlikleri kapsamında, birçok il ve ilçede çeşitli aktiviteler düzenlendi.

 

"Gençlik Kuşaklara Sığmaz" sloganıyla startı verilen etkinliklerde, sabah namazı buluşmaları, doğa yürüyüşü, satranç, masa tenisi, yumurta, penaltı, halat çekme, koşu, çuval ve bilgi yarışması gibi çeşitli oyunlar oynanıyor.

Hür Gençlik birçok il ve ilçede

Diyarbakır

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da Diyarbakır Nevruz Parkı'nda düzenlenen Gençlik Şöleni etkinlerine katıldı.

Burada gençlerle bir araya gelen Yapıcıoğlu, masa tenisi oynadı, penaltı ve halat çekti. Gençlere imamlık yaparak öğle namazını eda eden Yapıcıoğlu, daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı.       

Programda gençlere hitap eden HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir, İslam ümmetinin gençlerden yeni bir diriliş beklediğine dikkat çekerek, "Biz görevimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız ve şunu belirtiyoruz; başka milletlerin tecrübesini yaşamaya hiç niyetimiz yok. Bu kutlu yolda siz değerli gençlerle yürümek, koşmak bizler için şereftir. Bizler kardeşleri tarafından kuyuya atılan Yusuflarız ama bu coğrafyada kuyuya atılmış insanlığı kurtarmaya yeminliyiz. Bugün memleketimizin tüm sokaklarında şefkatli bir el uzatılmayı bekleyen gençleri karanlıktan aydınlığa çıkarmanın vaktidir." dedi.

İmir, "Bizler x, y, z kuşaklarına sığdırılan gençler değiliz, kuşaklara sığmayan, ezber tanımlamaları reddeden imanlı bir gençliğiz." ifadelerini kullandı.

Hür Gençlik birçok il ve ilçede

Kayseri

HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları, etkinlikleri kapsamında sabah namazı buluşması ve doğa yürüyüşü düzenledi.

​​Hür Gençlik Kayseri İl Teşkilatı sabah namazında Cami Kebir'de buluştu. Namazın ardından doğa yürüyüşü düzenleyen teşkilat üyeleri, Ali Dağı Mesire Alanı’nda kahvaltı yaptı.

Yapılan etkinliğe HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Yorulmaz ve üyeler katıldı. Çalhan, gençlere yönelik yaptıkları bu etkinliğin hayırlara vesile olmasını diledi.

Gençlik Kolları Başkanı Yorulmaz, Genel merkezleri tarafından belirlenen 23-31 Ekim Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri’de yapacakları etkinlikleri hatırlattı.  

Önümüzdeki hafta içi futbol turnuvası düzenleyeceklerini ifade eden Yorulmaz, 31 Ekim Pazar günü gerçekleştirecekleri final buluşması ile Gençlik Şöleni etkinliklerini nihayete erdireceklerini ifade etti.

Hür Gençlik birçok il ve ilçede

Adana

Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe gençler, yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye’nin en büyük camilerinden olan Adana Sabancı Merkez Cami'nde sabah namazında buluşan HÜDA PAR Gençlik Kolları üyeleri, cemaatle birlikte kılınan namazın arından Sepici Ormanlığında doğa yürüyüşü düzenledi.

Keyifli muhabbetlerin yapıldığı yürüyüş sonrasında gençler birlikte kahvaltı yaptı.

Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erkuş, nesillerin kuşaklara sığmayacağını vurguladı. Partisinin gençlik politikalarıyla alakalı önemli mesajlar veren Erkuş, maneviyatı zedeleyecek her türlü fiilden uzak durulması gerektiğini ifade etti.

Hür Gençlik birçok il ve ilçede

Bursa

HÜDA PAR Bursa Gençlik Kolları Merkez Yıldırım İlçesi Cumalıkızık Mahallesi'de bulunan Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından cami cemaatine çorba ikramında bulundu.

Gençler daha sonra Bursa Şehir Ormanın'dan yaklaşık 2 bin kilometre uzaklıktaki Kürekli Dere Şelalesi'ne doğa yürüyüşüne çıktı. Burada gençlere hitap eden Gençlik Kolları Başkanı Yunus Yılmaz, gençliğin önemine dikkat çekerek, "Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bütün önemli işlerini gençler üzerinden yürüttüğünü ve bu minvalde davalar gençler üzerinden daha etkili olduğunu ifade etti.

Yılmaz, Türkiye'nin en genç partisi, HÜDA PAR olduğunu ve haliyle gençlere değer verdiklerini söyledi. Yılmaz, etkinliklerin hafta boyunca devam edeceğini hatırlattı.

Hür Gençlik birçok il ve ilçede

Mardin/ Kızıltepe

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları da gençlerle Anşinler Camiinde sabah namazında bir araya geldi.

Programa gençlerle beraber her yaştan insan katıldı. Sabah namazı eda edildikten sonra camii imamı kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Sabah namazı programına HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan'da katıldı.

Program sonrası cami çıkışında, sabah namazına gelenlere bardakta sıcak çorba ikram edildi.

Hür Gençlik birçok il ve ilçede

Muş

Gençlik Haftası münasebetiyle sabah namazından bir araya gelen HÜDA PAR Muş Gençlik Kolları, hafta boyunca farklı etkinliklerle gençlerle buluşacak.

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Muş'ta da farklı etkinliklerle Gençlik Şöleni düzenleniyor. İl Gençlik Kolları, Muş Merkez tarihi Ulu Camii'nde sabah namazında gençlerle bir araya geldi.

Kılınan sabah namazının ardından, gençlerle çay içildi, doğa yürüyüşüne çıkıldı, Muş'un bağ evlerinde kahvaltı yapıldı.

İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan tarafından, gençliğin önemine dair kısa bir bilgilendirme yapıldı.

Gençlik Haftası buluşmaları kapsamında yapılacak olan faaliyetlere dair açıklamada bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Fırat Arzık ise gençlere yönelik aktivite ve faaliyetlerin 31 Ekim'e kadar farklı etkinliklerle devam edeceğini belirtti.

Daha sonra etkinlik kapsamında halat çekme yarışı ve mezarlık ziyareti yapıldı.

Hür Gençlik birçok il ve ilçede

Şanlıurfa

"Gençlik Kuşaklara Sığmaz" sloganıyla düzenlenen "Gençlik Şöleni" kapsamında Atatürk Ormanı'nda bir araya gelen Hür Gençlik Şanlıurfa, doğa katline ve çevre kirliliğine dikkat çekti.

Düzenlenen doğa yürüyüşünün ardından açıklama yapan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldırım şu ifadeleri kullandı:  "Programın amacı, modern dünyada gençlerin doğaya uzak olmasına dikkat çekmek ve beton yığınları arasında kalan hayatlarına bir nebzede olsa dokunmaktır. Amacımız; gençliği doğaya daha yakın bir konuma getirmektir. Aynı zamanda günümüz dünyasında yaşanan doğa katline ve çevre kirliliğine gençler olarak dikkat çekmektedir." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55