,
  • BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR'dan Suriyeli çocuğun ailesine taziye ziyareti

HÜDA PAR'dan Suriyeli çocuğun ailesine taziye ziyareti
HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı'ndan bir heyet, geçtiğimiz günlerde Mamak ilçesinde kanalizasyona düşerek hayatını kaybeden 6 yaşındaki Suriyeli küçük Salih'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı'ndan oluşan bir heyet, geçtiğimiz günlerde Mamak ilçesi Derbent Mahallesi Semt Pazarı yakınlarındaki kanalizasyona düşerek hayatını kaybeden 6 yaşındaki küçük Salih'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 4 yıldır Ankara'nın Mamak ilçesinde ikamet eden 6 yaşındaki Suriyeli Salih Alşeyhhüseyin, Mamak'taki semt pazarında ailesiyle atık meyve ve sebzeleri toplarken kapağı açık bırakılan rögara düşerek hayatını kaybetmişti.

Suriyeli küçük Salih'in cesedi, düştüğü belirlenen rögarın aktığı Hatip Çayı'nda Ankara Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma Ekibi tarafından saatler sonra 2 kilometre ileride bulunmuştu.

Çocuklarının vefatı üzerine Şahap Gürler Mahallesi'nde taziyeleri kabul eden Alşeyhhüseyin ailesine, HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Reşat Uşar, İl Kadın Kolları Başkanı Cevriye Uşar ve beraberindeki partili heyet, taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Aile reisi Hasan Alşeyhhüseyin ve yakın akrabaları tarafından karşılanan HÜDA PAR heyeti, burada merhumun ruhuna Fatiha okuyarak acılarına ortak oldu.

Olayın yaşandığı pazar yerindeki kanalizasyon kuyusunun açık bırakılmasına ve yetkililerin önlem almamasına tepki gösteren HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Uşar, geniş çaplı soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.

Aile reisi Hasan Alşeyhhüseyin'den konuya dair bilgi aldığını ve aileye başsağlığı dileklerini ilettiğini söyleyen Uşar, "Ailenin semt pazarındaki artık sebzeleri toplaması, aklı başında her toplum için utanç verici bir durum olmuştur. Belediye yetkilileri tarafından defin işlemleri için ücret talep edilmesini doğru bulmamakla birlikte, kanalizasyon ile ilgili geniş çaplı soruşturma açılması için ilgili makamları göreve ve konu ile ilgili açıklama yapmaya davet ediyoruz." dedi.

Ayrıca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 6 yaşındaki Suriyeli Salih Alşeyhhüseyin'in Mamak'taki semt pazarında ailesiyle atık meyve ve sebzeleri toplarken kapağı açık bırakılan rögara düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55