,
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 22 °C

HÜDA PAR'dan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama!

HÜDA PAR'dan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama!
Hür Dava Partisi Sözcüsü Yunus Emiroğlu Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Sonuçları hakkında açıklamada bulundu.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Emiroğlu, 

''Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci turu yüksek bir katılımla tamamlandı. Ülke genelinde çok ciddi bir olumsuzluk yaşanmadan milletimiz iradesini sandığa güçlü bir şekilde yansıtmıştır. Seçim süreci boyunca bazı kesimler tarafından pervasızca kullanılan nefret diline rağmen milletimiz sağduyusunu muhafaza etmiştir.

Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan bu seçimden de zaferle çıkmıştır. Bu sonuçla milletimiz, 2018'de uygulanmaya başlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bir kez daha vize vermiştir.

Ülkemizin son 20 yılda yakaladığı yükselişi hazmetmeyen bazı küresel güçlerin seçim süreci boyunca Türkiye siyasetini dizayn etme çabalarına rağmen halkımız iradelerini teslim almak isteyenlere geçit vermemiştir.

HÜDA PAR'ımız siyasi duruşu ve ortaya koyduğu pratikle bu seçim sürecinin en dikkat çeken partisi olarak tarihi bir sorumluluk üstlendi. Partimiz ahlaki erdemlere dayanan ilkeli siyasetiyle milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. HÜDA PAR, "Seni Bir Daha Başkan Yapacağız." diyerek ve memleketimizin huzur ve selameti için istikrardan yana tavır alarak Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek vermiştir.

28 Mayıs Seçimleri Türkiye'de siyasi hayatı yeniden dizayn etmek isteyen küresel emperyal güçlerle, yerli ve milli siyaset yürütenler arasında cereyan etmiştir. Milletimiz yalan, iftira ve tezviratla seçim kazanmaya çalışanlara büyük bir ders vermiş, kazanan 85 milyon vatandaşımızın tamamı olmuştur.

Bu seçimin kaybedeni Türkiye değil, milletimizin iradesine ve istikbaline göz diken bölgesel ve küresel şer güçler olmuştur.
Bu zafer, milletimizin zaferidir.

Seçim sonuçlarının tam bağımsız bir Türkiye için, ideolojiden ve vesayetten arındırılmış, temel hak ve hürriyetleri güvence altına alan, milletimizin inanç değerleri ile barışık yerli, sivil ve adil bir anayasa için, inancın önündeki engellerin tamamen kaldırılması, aile kurumunun muhafaza edilmesi ve nesillerimizin her türlü sapkın anlayışlara karşı korunup kollanması için son derece önemli bir başlangıç olacağı kanaatindeyiz.

14 Mayıs'ta yapılan Milletvekili Genel Seçimleri ve 2. turu bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.'' ifadelerini kullandı.

 

http://

 

Kaynak: DOĞRUHABER
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55