,
  • BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 16 °C

HÜDA PAR'dan Saadet Partisine bayram ziyareti

HÜDA PAR'dan Saadet Partisine bayram ziyareti
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, Merkez Kurul Üyesi Hasan Bozdaş, Altındağ İlçe Başkanı Yılmaz Akgül’den oluşan heyet, Saadet Partisi Genel Merkezine bayram ziyaretinde bulundu.

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, Saadet Partisi Genel Merkezine bayram ziyaretinde bulundu.

HÜDAPAR heyetini, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya karşıladı.

Karşılıklı bayramlaşma temennilerinin ardından konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Elibüyük, ABD ile yaşanan ekonomik kriz, güvenlik soruşturmaları ve yeni anayasa konularına değindi.

ABD’nin İslam ümmetinin bağrına saplanmış bir hançer olduğunu ifade eden Elibüyük, Türkiye’nin ABD’ye konjoktörel ve ülke menfaati açısından yaklaşımının yanlış olduğunu belirtti.

ABD ile yaşanan ekonomik krize değinen Elibüyük, döviz ve faiz ekonomisi arasına sıkışmış, ithal ve montaj üzerine kurulu Türkiye ekonomisinin bir an önce değiştirilip yerine üretime dayalı bir sistemin oluşturulması gerektiğini ifade etti.

28 Şubat ve FETÖ zihniyeti tarafından oluşturulan devlet hafızasının hâlâ devam ettiğini hatırlatan Elibüyük, 15 Temmuz darbe girişimine karşı duran birçok kesimin güvenlik soruşturmaları kapsamında mağdur edildiğini dile getirerek halkın inanç ve değerlerine uygun yeni bir anayasanın yapılması gerektiğini söyledi.

ABD’nin emperyalist zihniyetine bir de Trump’un dengesizliğinin bu sürece eklendiğini belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, yaşanan krizin sadece atılan birkaç tweete bağlamanın da yanlış olduğunu belirtti.

Ağdağ, "Ülkenin aklı başına gelip geçirdiği süreyi israfa yolsuzluğu gözden geçirmesi gerekir. Faiz ve tüketime yönelik bu ekonomik politikaların hatta yeni bir ekonomik model belirlenerek üretime dayalı bir ekonomi üzerine gitmesi gerekir. Geçmişte başarılı uygulamaların dikkate alınması gerekir. Her iş için esas olan güven ikliminin oluşmasıdır. Bir ülkede güven iklimi oluşmazsa ne ekonomi düzgün gider ne terörle mücadele düzgün gider ne de iç barış ve huzur temin edilebilir. Güven için en önemli esaslardan birisi de ehliyet ve liyakatın esas alınmasıdır. İnsanları görevlere getirirken aile bağı ve yakınlıkları üzerinden bir şey yaparsanız bu güven tesis etmez. Tam tersine onu hırpalar, güvenin olmadığı yerde maya tutmaz yapı oluşmaz. Bu açıdan topyekün meselelerin ele alındığı kimsenin kimseyi ötelemediği itmediği bir makul zeminde müzakere imkanın oluşturulması gerekir. Siyasi partiler birbirinin düşmanı değil. En aykırı şeyleri kavga etmeden diğerinin değerini hakaret etmeden oturup müzakere edebilmeliler." dedi.

Aynı saatlerde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve beraberindeki bir heyet de HÜDA PAR Genel Merkezine bayram ziyaretinde bulundu. Heyeti, HÜDA PAR GİK Üyesi Mehmet Emin Vural, HÜDA PAR Ankara İl Başkan Yardımcısı Musa Çakmak karşıladı.

Karşılıklı bayramlaşan heyet, bayramın tüm İslam coğrafyasının kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55