,
  • BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C

HÜDA PAR'dan CHP'ye tepki: CHP'nin halkçılığı buraya kadar

HÜDA PAR'dan CHP'ye tepki: CHP'nin halkçılığı buraya kadar
CHP'lilerin deprem bölgesindeki çadırlarını sökmeye kadar işi ileri götürdüğünü söyleyen HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu, CHP'li belediyelerin son günlerde depremzedelere yönelik tavırlarına tepki gösterdi.

 

HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, CHP'li belediyelerin son günlerde depremzedelere yönelik tavırlarına tepki gösterdi.

Meydanlarda yaptıkları kalp işaretleriyle sevgi pıtırcığı gibi görünmeye çalışan CHP'lilerin deprem bölgesindeki çadırlarını sökmeye kadar işi ileri götürdüğünü belirten Emiroğlu, CHP'nin bu tavırlarını eleştirdi.

CHP'nin altı okundan biri olan Halkçılık ilkesine rağmen halka karşı takındığı tavrı eleştiren Emiroğlu, "CHP… Hani şu altı okundan biri 'Halkçılık' olan sözde 'Halkçı' parti… Halka rağmen halk için diyerek yıllarca halkın kafasına vuran CHP… CHP'nin halkçılık dediğine bakmayın siz, zira CHP halkın tek tip olanını sever. Makbul halk, onlar gibi düşünen, onlar gibi yaşayan halktır. Siyasi tercihleri kendilerine uymayan halka her türlü hakareti ederek ötekileştirenler yine CHP… Bu ülkede ne zaman bir felaket yaşansa hemen olayı seçim için bir fırsata çevirmeye kalkışan da CHP… Yangın çıksa bu zihniyet sandığı gösterir, sel çıksa seçim derler, deprem yaşansa CHP'liler 'işte şimdi yönetime geldik' der ellerini ovuştururlar." diye konuştu.

"CHP'lilerin insan görünme çabası işte buraya kadar!"

6 Şubat depremleri sonrası milyonlarca insan can derdindeyken sıcak evlerinde oturanların kaos oluşturmak için ellerinden geleni yaptığını ifade eden Emiroğlu, CHP'li belediyelerin son günlerde depremzedelere yönelik tavırlarını eleştirdi.

Emiroğlu, "Kılıçdaroğlu'na oy vermediler diye deprem mağdurlarına 'Bundan sonra size su bile yok' diyecek kadar insanlıktan çıktılar. CHP'lilerin insan görünme çabası işte buraya kadar! Seçim vaadi olarak depremzedelere ev vereceklerini söyleyen CHP kurumları, seçim sonrasında depremzedelerin bulunduğu yerleşkeleri boşaltmaları talimatını gönderdi. Meydanlarda yaptıkları kalp işaretleriyle sevgi pıtırcığı gibi görünmeye çalışan CHP'liler, deprem bölgesindeki çadırlarını sökmeye kadar işi ileri götürdüler. İşte CHP'nin halkçılığı buraya kadar… CHP'de her şey seçim için! Kısacası CHP yine eski CHP…" şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55