,
  • BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

HÜDA PAR Van 3'üncü Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi

HÜDA PAR Van 3'üncü Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi
"Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" sloganıyla siyaset sahnesine çıkan HÜDA PAR’ın il kongreleri devam ediyor. Van 3'üncü Olağan İl Kongresi'nde Avukat Rasim Sayğın, güven tazeleyerek yeniden HÜDA PAR Van İl Başkanlığına seçildi.

Pandemi nedeniyle parti il binasında gerçekleştirilen kongrede sosyal mesafe ve maskeye azami derecede dikkat edilirken, kongreye parti üyeleri ve delegeler katıldı.

Tek listeyle girilen kongrede, mevcut Başkan Avukat Rasim Sayğın, seçime katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Yeniden il başkanlığına seçilen Sayğın, "İl teşkilatımızı 31 Ocak 2013 tarihinde kurduk. Bir dönem başkanlığa ara verdikten sonra bugün yeniden il başkanlığına seçildim. Bu süreç içerisinde birçok hizmetlerde bulunduk. Şunu belirtmek isterim ki, böyle kutlu, onurlu ve izzetli bir davanın bu dünyada insana kazandıracağı şey de onurdur, izzettir, şereftir. Ahirette karşılığı ise Allah'ın sonsuz lütfuna mazhar olmaktır." ifadelerini kullandı.

İslam düşmanlarının toplumu ifsat etmeye, her türlü İslami ve ahlaki değerleri ortadan kaldırma çalışmalarına devam edeceklerine vurgu yapan Sayğın, şunları söyledi:

"HÜDA PAR, toplumu düşürmeye çalıştıkları bu gafletten kurtarmak ve bu toplumun ihyası için vardır. Bu yüce değerleri yeniden ihya ile bu değerlere sahip olan ve bunları hayatında uygulayan bir insan ve toplumu yeniden inşa etmek gerekir. Bu uğurda elimizden gelen çabayı sarf etmek, her türlü olumsuz dış şartlara rağmen özünü korumaya çalışan ve bu saldırılara direnen bizlere bir borç ve görevdir. Türkiye'de de HÜDA PAR, siyasetin mihenk taşı olmuştur. Zira kuruluşumuzdan beri hep şunu söyledik, 'Biz hakkı söyleyeceğiz, velev ki bu bizim zararımız olsun.' Kişisel hiçbir menfaat peşinden koşmadık. Halka yalan söylemeyeceğiz, bu sözler söylenmiş olsun diye söylenmiş olan sözler değildir, fiiliyatta da bu sözünün gereğini yaptık. Birçok meseleyle hakkı söyleyip, hakkı yaptık ki artık bize karşı duranlar bile bir süre sonra bizim söylediğimizi söylemeye başladılar. Şartlar ne olursa olsun bizler, daima milletimizin yanında kalmaya devam edeceğiz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55