,
  • BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 19 °C

HÜDA PAR seçim stratejisini açıkladı

HÜDA PAR seçim stratejisini açıkladı
HUDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, 81 ilde seçime gireceklerini 2 ilde ise bağımsız adayları destekleyeceklerini söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili partilerinin takip edeceği stratejiyi açıkladı.

HUDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, 81 ilde seçime gireceklerini 2 ilde ise bağımsız adayları destekleyeceklerini söyledi. Yılmaz, cumhurbaşkanlığı seçiminde ise kimi destekleyeceklerini ilerleyen günlerde açıklayacaklarını ifade etti.

Seçimlere 81 ilde girme kararını aldıklarını, tabanlarının talebi doğrultusunda da Diyarbakır ve Batman’da bağımsız adaylarla seçime gireceklerini söyleyen Yılmaz, “Parti olarak daha önce de açıklamalarda bulunmuştuk 81 ilde tam listeyle seçime girmeyi düşündüğümüzü belirtmiştik. Son olarak vardığımız karar 81 ilde seçime gireceğiz, 2 ilde bağımsız adaylarla seçime katılmayı düşünüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda tabanın da isteğini göz önünde bulundurarak Diyarbakır ve Batman’da bağımsız adaylarla seçime girme durumu söz konusudur.” dedi.

İttifak konusunda başka partilerden ciddi bir teklif almadıklarını söyleyen Yılmaz, İstanbul ve Ankara için hangi adayları çıkaracaklarını da açıkladı. Yılmaz, “Milletvekili adaylarımızdan birkaç isim verebiliriz. İstanbul için Genel Bakan Yardımcılarımızdan Erdal Elibüyük, Mehmet Yavuz, Sait Şahin ve Genel İdare Kurulu üyelerimizden Serkan Ramanlı'yı düşünüyoruz. Ankara’da ise Genel Sekreterimiz Şehzade Demir. Şimdilik bu isimleri paylaşmam yeterli olur.” diye konuştu.

“Diğer partilerin içinde bulunduğu duruma bakıldığında HÜDA PAR çok avantajlı durumda”

24 Haziran’da düşüncelerinin barajı aşmak olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz, “Şu an 24 Haziran’daki seçim atmosferine baktığımızda şartlar HÜDA PAR için çok müspet.  Özellikle diğer partilerin de içinde bulunduğu duruma bakıldığında HÜDA PAR çok avantajlı durumda. Tabanımıza partilerine sahip çıkmalarını, partilerinin adaylarını destekleme noktasında ellerinden geleni yapmalarını istiyoruz. Tabanımızın gayreti, halkımızın desteği ve teveccühü ile barajı aşacağız İnşallah. Halkımızdan; önümüze konan tüm engellere rağmen partimizi ve adaylarımızı destekleyerek meclise taşımalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55