,
  • BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 16 °C

HÜDA PAR Kadın Kolları: Kudüs'e sahip çıkalım!

HÜDA PAR Kadın Kolları: Kudüs'e sahip çıkalım!
HÜDA PAR Bağlar Kadın Kolları Başkanlığı tarafından halkla bütünleşmek amacıyla verilen iftar yemeğinde konuşan Kadın Kolları Başkanı Serap Tagil, Kudüs'e sahip çıkılması çağrısında bulundu.

HÜDA PAR Bağlar Kadın Kolları Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Programda konuşan Kadın Kolları Başkanı Serap Tagil, Kudüs'e sahip çıkılması çağrısında bulundu.

HÜDA PAR Bağlar Kadın Kolları Başkanlığı tarafından halkla bütünleşmek amacıyla iftar yemeği verildi. Programlarda yapılan konuşmalarda, Ramazan ayının ibadet, mağfiret ve rahmet ayı olduğuna dikkat çekilerek, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle mesajlarına yer verildi.

Sunuculuğunu Zeynep İçli'nin yaptığı iftar programı, Tuba Yoldaş'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra katılımcılara hitap eden HÜDA PAR Bağlar Kadın Kolları İlçe Başkanı Serap Tagil, programın halkla iç içe olmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Ramazan ayının feyzinden ve bereketinden yararlanılması gerektiğini söyleyen Tagil bu ayın ibadet, mağfiret ve rahmet ayı olduğunu anımsattı. Ramazan ayının tövbe ile hakka yönelme şuurunun geliştiği maddi ve manevi terbiye ayı olduğunu dile getiren Takil, insanlığın fikri ve ahlaki sapıklıktan, cehaletten kurtarıp ilme ve medeniyete ulaştıran Kur'an-ı Kerim'in Ramazan ayında indirildiğine dikkat çekti.

Yemen, Afganistan, Suriye, Çeçenistan, Kürdistan olmak üzere birçok İslam coğrafyasında zulümler yaşandığını belirten Tagil, Müslümanların büyük açılar yaşadığını söyledi. Tagil, "Ramazan ayının son Cuma günü Dünya Kudüs Günü olarak, dünyanın farklı ülkelerine çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Rabbim Allah'tır, diyenler katledilip zulümlere uğramaktadır. Kudüs'e sahip çıkalım. Kudüs'ün özgür Kudüs'e vesile olmasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

"Akdeniz mülteci mezarlığına döndü"

Programda konuşan HÜDA PAR Kadın Kolları Başkan yardımcısı Habibe Güner ise İslam coğrafyalarında büyük oyunlar döndüğünü belirterek, "Daha ne zamana kadar aynı tuzaklara düşmeye devam edeceğiz. Akdeniz mülteci mezarlığına döndü. Pakistan ve Afganistan sınırında yaşanan çatışmalar ve İran ile Suud'un birbirini savaşla tehdit etmesi, Filistin'deki israil terörü, Katar ile Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz, Yemen, Suriye, Mısır, Myanmar, Arakan ve diğer coğrafyalarda yaşanan dramlar gibi yaşananlardan sonra artık bu tuzaklara düşülmemelidir. Bizler HÜDA PAR olarak,  Allah'ın nuruyla baktığımızda bu oyunları fark edip bu tuzaklara düşmekten kurtulabileceğimizi söylüyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sema Aydın'nın yaptığı dua ile ve ezanın okunmasıyla iftar açıldı. (İLKHA) 

Yağ yüklü TIR ters yattı: Bir yaralı

Yağ yüklü TIR ters yattı: Bir yaralı

Yağ yüklü TIR ters yattı: Bir yaralı

Yağ yüklü TIR ters yattı: Bir yaralı

Yağ yüklü TIR ters yattı: Bir yaralı

Yağ yüklü TIR ters yattı: Bir yaralı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55