,
  • BIST 9524.59
  • Altın 2489.437
  • Dolar 32.5108
  • Euro 34.7039
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kollarından salgın mağdurları için anlamlı bağış

HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kollarından salgın mağdurları için anlamlı bağış
HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları, salgın sürecinden olumsuz etkilenen, işini kaybeden kişiler için başlattığı proje kapsamında, üye ve gönüllülerinden topladığı parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Umut Kervanı'na teslim etti.

İl Kadın Kollarından bir heyetle birlikte vakfın genel merkezini ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş, proje kapsamında toplanan parayı Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran'a teslim etti.

"İşçi ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız"

Başlattıkları projenin amacı ile ilgili konuşan Aktaş, "Şu an içerisinde bulunduğumuz süreçte pandemi sürecinin olumsuz etkilerini çok ciddi oranda hissediyoruz. Siz de vakıfsınız ki tüm sektörler bu süreçten etkilendi. Ekonomik imkânsızlıkla karşı karşıya kalan vatandaşların sayısı gün geçtikçe artarak devam ediyor. Sizler buna daha fazla şahit oluyorsunuzdur. Çünkü vakfa başvuranların sayısı artıyordur diye düşünüyorum. HÜDA PAR İstanbul kadın Kolları olarak bu süreç içerisinde esnaf, işçi, emekçi kardeşlerimizin sıkıntılarını dinledik. Bu anlamda ziyaretler yaptık ve 'biz sadece 1 Mayıs'ta veya sadece seçim döneminde değil her zaman sizin yanınızdayız' dedik. Dertleri derdimiz, kaygıları kaygımız oldu. Bu nedenle tüm teşkilatımızın desteğiyle bir bütçe oluşturduk. Bu bütçeyi bu süreçte kepenk kapatmış, mağdur olmuş, kirasını karşılayamamış, size başvurmuş ailelerle paylaşmak istiyoruz. İnancımız şu ki, inşallah hep birlikte bu sürecin üstesinden geleceğiz." dedi.

"Yapılan bağış vakıf tarafından muhtaçlara ulaştırılacak"

Toplanan bağışı teslim alan ve yapılan anlamlı çalışmadan ötürü İstanbul İl Kadın Kollarına teşekkür eden Kurtaran ise şu ifadeleri kullandı:

"2020 yılının mart ayından bu yana ülkemizde başlayan pandemi sürecinin sıkıntıları gün geçtikçe katlanarak artıyor. Çok sıkıntılı dönemler geçiren vatandaşlarımız var. Bu süreçte özellikle tam kapanmanın olduğu veya kısmi kapanmanın olduğu dönemde işyerlerini küçülterek işçi çıkarmadan dolayı bazı sıkıntılar oldu. Bundan dolayı işsizlik de çoğaldı. Ramazan döneminde bize yapılan müracaatlar daha da arttı. Zaten Ramazan'a girmeden yardım çalışmalarımıza başlamıştık. Hayırseverlerimizden gelen yardımlarla muhtaçların sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Düzenli olarak yardım yaptığımız tespitli ailelerimiz var. İnşallah ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Siz de bu manada çok anlamlı bir bağışta bulundunuz. İnşallah sizin adınıza bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Onlar da size dua edecekler. Rabbim size karşılığını kat kat versin. Sizin şahsınızda tüm teşkilatınıza teşekkür ediyorum." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55