,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2509.35
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7611
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Manisa programı belli oldu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Manisa programı belli oldu
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 26 Temmuz tarihinde bir dizi temaslarda bulunmak üzere Manisa'da olacak.

 

Memleket gezileri kapsamında 26 Temmuz tarihinde Manisa'ya gidecek olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, burada gerçekleştireceği esnaf ziyaretinin yanı sıra STK temsilcileri, muhtarlar, iş adamları, basın mensupları ve parti üyeleriyle bir araya gelecek.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan HÜDA PAR Manisa İl Başkanı Sait Seyitoğlu, partilerinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun 26 Temmuz tarihinde Manisa'ya teşrif edeceklerini belirtti.

Seyitoğlu, "Sizlerin de bildiği üzere Genel Başkanımız en son yaptığımız 4'üncü Olağan Kongremizden bu yana memleketin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine hemen her ilde ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde hem yerel gündemi hem de ülke gündemini ilgilendirecek meseleleri yerinde ve bizzat gözlemledi. 26 Temmuz tarihinde de memleketimiz Manisa'ya teşrif edecek olan Başkan'ımızın gelişini siz kıymetli basın mensupları ile paylaşmaktan sevinç duyuyorum." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Manisa'ya gelecek

HÜDA PAR Manisa İl Başkanı Sait Seyitoğlu

Genel Başkan'ın ziyaretiyle ilgili bilgi veren Seyitoğlu, "Genel Başkanımızın yapacakları bazı ev ziyaretleriyle başlayacak olan program Sultan Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından parti üyelerimize yönelik bir toplantıyla devam edecek. Yapılacak bir dizi ziyaretlerin ardından ise çarşıda esnaf ziyareti gerçekleştirilecek ziyaret sonrası basına açıklamada bulunacak. Hatuniye Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından saat 17.45'te Genel Başkan'ımız Manisa ETV'de 'Ramazan Duman ile Gündem' Programı'nın canlı yayın konuğu olacak. Genel Başkan'ımız Öğretmenevi Restoran'ında 19.00-21.00 saatleri arasında basın, STK, muhtar, iş adamları ve parti üyeleriyle akşam yemeğinde buluşacak ve son olarak saat 22.00-23.00 arasında Turgutlu Ailesi'ni ziyaret edecek. Saat 23.30'da bir dizi temaslarda bulunmak için Genel Başkan'ımız Uşak ilimize geçeceklerdir." şeklinde belirtti.

Seyitoğlu, halkını ve basın mensuplarını düzenleyecekleri etkinliklere de davet etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55