,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Tasalı: Esnaf güvenli alanlarda ticaret yapmak istiyor

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Tasalı: Esnaf güvenli alanlarda ticaret yapmak istiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı, Hamdullah Tasalı, "Depremde hasar görmüş iş yerlerinde ticaret yapmak istemeyen esnaf, daha güvenli yapılarda ticaret yapmak istiyor." dedi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Tasalı ve beraberindeki heyet, Malatya’da depremzedelerle bir araya geldi. Depremde evleri hasar görmüş depremzedeleri ziyaret eden,  Tasalı ve beraberindeki heyet, depremzedelere geçmiş olsun temennisinde bulundu, sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarını paylaştı.

Tasalı, Malatya’nın Akçadağ ilçesine geçerek, burada da depremzedelerle bir araya geldi, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Akçadağ esnafını da ziyaret eden Tasalı, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Tasalı, esnafın bazı sorun ve sıkıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

“Esnafın bazı talepleri var” diyen Tasalı, esnafın taleplerinin; ticaretlerine devam edebilmek için, iş yerlerinin güvenli olmasını, bu yüzden hasarlı yapılarda risk alarak ticaret yapmak istemediklerini belirtti.

Tasalı, esnafın güvenli bir şekilde ticaretine devam edebilmesi için, yeni ve sağlam işyerlerinin inşasına başlanması gerektiğini söyledi.

Tasalı ve beraberindeki heyet, daha sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Depremin ilk anlarından itibaren HÜDA PAR’ın depremzedelerle birlikte olduğunu anımsatan Tasalı, Sivil Toplum Kuruluşlarından; Umut Kervanı Vakfı’nın Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Tasalı, Umut Kervanı yetkililerinden bilgi aldıktan sonra, Malatya'da günlük 15 bin kişilik sıcak yemek hizmeti veren Vakfın aşevine geçti. Tasalı ve beraberindeki heyet burada depremzedelere yemek dağıttı. Tasalı, Depremzedelerin imdadına yetişen ve istikrarlı bir şekilde yardımlarına devam eden Umut Kervanı Vakfı’nın yapmış olduğu hayırlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Tasalı ve beraberindeki heyet, Malatya Akçadağ Müftüsü Adem Araz'ı ziyaret etti. Tasalı, Araz’a geçmiş olsun temennisinde bulundu, depremde zarar gören camiler hakkında bilgi aldı. Tasalı müftülük ziyaretinden sonra, partisinin Akçadağ ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya geldi, sorun ve sıkıntılarını dinledi, evleri hasar gören üyelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Tasalı, depremde zarar gören Akçadağ köylerini de ziyaret etti. Depremde evleri ve ağılları yıkılan köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Tasalı, köylülere geçmiş olsun temennisinde bulundu, acılarını paylaştı. Tasalı ve beraberindeki heyet, depremde hayatını kaybetmiş acılı ailelerinde taziyelerine katılarak, başsağlığı ve sabır diledi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55