,
  • BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 23 °C

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam il ziyaretlerine devam ediyor

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam il ziyaretlerine devam ediyor
Bir süredir Akdeniz Bölgesi’nde yer alan illerde parti teşkilatlarıyla bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Adana’nın ardından Hatay ve Osmaniye’de temaslarda bulunacak.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, gittiği illerde alimleri, yazarları, il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları, aşiret mensupları, iş insanları ve STK’ları ziyaret ediyor.

Adana’da ALS hastası Yazar Yasin Asma’yı evinde ziyaret eden Sağlam, Asma’ya geçmiş olsun temennilerini ileterek Allah’tan şifa talep etti.

Daha sonra il teşkilatıyla bir araya gelen Sağlam, üyelerinin sorduğu soruları yanıtladı.

Yeni hükümet sisteminin ittifakları zorunlu hale getirdiğini belirten Sağlam, şu an için herhangi bir ittifakla anlaşmadıklarını ve hiçbir parti ile ittifak görüşmeleri yapmadıklarını dile getirdi.

Her zaman sahada parti çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Sağlam, “Halkımızın bizi tanımaya ihtiyacı var. Halkımız bizi, bizim dilimizden tanımalıdır.” diyen Sağlam şu ifadeleri kullandı:

“Örf ve adetlerimizden uzaklaşmamamız gerekmektedir. Bizleri biz yapan dinimizin bizlere öğütlediği ahlaki kurallardır. Müslüman halkımız İslami gelenek ve göreneklerinden uzaklaşmamalıdır ki neslimiz ifsat olmasın. Babanın evladına sözünün geçmediği, evladın ise ailesini tanımadığı bir toplum bizlere dayatılmak isteniyor. Tüm gücümüzle halkımızı manevi buhrana düşmekten kurtarmaya çalışıyoruz. Aileler ise evlatlarıyla daha fazla alakadar olmalıdır. Bizim derdimiz meclise girmek değildir. İçerisinde yaşadığımız halkımızın maddi ve manevi sorunlarını gidermek ve gündem yapmak birinci ve temel önceliğimizdir”

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde aşiret mensubu ailelerle de bir araya gelen Sağlam, köy hayatından şehir hayatına adapte olmanın zorluğuna dikkat çekerken, şehrin sokaklarında çocuklarımızın benliğini kaybetmemesi için tavsiyelerde bulundu.

Kendilerini ziyaret eden Sağlam’a teşekkür eden aşiret mensupları, HÜDA PAR’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve HÜDA PAR’ı destekleyeceklerini bildirdi.

Halkın gündeminde seçimin olmadığını vurgulayan Sağlam, halkın asıl gündeminin geçim sıkıntısı olduğunu söyledi.

Adana’daki temaslarının ardından Hatay’ın İskenderun ilçesine hareket eden Sağlam, daha sonra Osmaniye’ye geçecek. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55