,
  • BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 16 °C

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından Kızılay'a kan bağışı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından Kızılay'a kan bağışı
​Kan stoklarında meydana gelen azalma nedeni ile Kızılay tarafından ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek çağrısında bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç ve İl Yönetimi, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Merkez Kayapınar ilçesi Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan kan alma merkezinde bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Faruk Dinç ve partililer kan bağışında bulundu.

Kan bağışı işleminin ardından bir açıklama yapan Dinç, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Kızılay'a kan vermeye gelerek toplumda duyarlılık oluşturmak ve halkı bu iyiliğe ortak etmek için Kızılay'ın kan bağışı çağrısına icabet ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Kızılay Bölge Müdürü Dr. Naif Yılmaz'ı ziyaret ettiklerini, ardından Yılmaz'ın da kendilerine iade-i ziyarette bulunduklarını hatırlatan Dinç, şu ifadeleri kullandı:

"İl ve ilçe teşkilatlarımızı kan verme husussunda bilgilendirerek duyarlı olmaları yönünde çağrıda bulunmuştuk. İnşaallah buradaki kan verme amacımız, toplumumuzda da duyarlılık uyandırması ve önemsenmesi noktasında etkileşim oluşturmaktır.

Bir insanın canını kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak gibidir. Kan vermeyi de bu çerçevede önemsiyoruz. Kızılay'ın kurduğu kan verme standındaki görevli kardeşlerimizin de gayet nazik ve duyarlı olmaları bizleri ayrıca sevindirdi."

"Bir sağlıkçı olarak kan bağışı noktasında herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum"

Herkesin kan verme noktasında hassasiyet göstermesini istediklerini belirten Dinç "Yaşamış olduğumuz pandemi sürecinde, herkes salgın hastalığın oluşturduğu tahribatın farkındadır. Bir sağlıkçı olarak da kardeşlerimizin hassasiyet sahibi olmalarını istiyor kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum." dedi.

Son olarak Dinç, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı olarak kan bağışında bulunanlara ve Kızılay çalışanlarına teşekkür etti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığının yapmış olduğu kan bağışından duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır Kızılay Kan Bağış Uzmanı Mehmet Müjde ise "Diyarbakır HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Bey ve değerli partililere kan bağışı hususunda gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55