,
  • BIST 9712.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı: Üretime ve sanayiye pozitif ayrımcılık yapılmalı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı: Üretime ve sanayiye pozitif ayrımcılık yapılmalı
​Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan’ı ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, burada yaptığı açıklamada; üretime ve sanayiye pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan’ı ziyaret etti.

Ziyarette sanayi üretiminin önemine vurgu yapılarak, yerelde yaşanan sorunlara dikkat çekildi. HÜDA PAR olarak üretimi önemsediklerini söyleyen Dinç, üretimin olmadığı bir memlekette huzursuzluğun olacağına işaret etti.

Pozitif ayrımcılık konusunda taleplerini ileten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan da, sanayinin Türkiye’nin kalbi olduğuna dikkat çekerek, tek şanslarının üretim olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Dinç, “Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan beyi ziyaret ettik. Özellikle sanayide üretimin olması ve 8 bin 500 insanın burada ekmek kazanıyor olması bizi mutlu etti. Burada yapılan üretimin, memleketimize faydalı olduğu herkesin malumudur. Biz üretimi önemsiyoruz. Üretime ve sanayiye pozitif ayrımcılık yapılmasını istiyoruz. Çünkü üretimin olmadığı bir memlekette huzursuzluk olur. Bu konuda sanayi oda başkanımızla da dertleştik. Onlarında pozitif ayrımcılık konusunda talepleri oldu. Bizde bu yönde onları destekliyoruz. Devlet, üretim yapan tüm sektörleri desteklemelidir.” dedi.

“Sanayi Türkiye'nin kalbidir”

Ziyaretlerinden ötürü İl Başkanı Dinç’e teşekkür eden Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ise, “Sanayicilere olan desteğiniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Memlekette çalışanların hepsi Diyarbakır'ın yerli halkıdır. Burada çalışanlar evine ekmek götüren insanlar. Sanayi Türkiye'nin kalbidir. Bir ülkenin sanayisi olmazsa ülkenin kalbi durur. Tek şansımız üretim yapmaktır.” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette Dinç’e, İl Başkan Yardımcısı Ali Yıldız, Yenişehir İlçe Başkanı Muzaffer Beber ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İleri eşlik etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55